Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
bocin pisze:
Tylko, że tak tłumaczycie nieumiejętnie, że ja nie wiem co to jest kreatywność. No nie wiem. Naprawdę. Nawet zaczynam się zastanawiać, czy Wy to wiecie. 🙁
taktaktak pisze:
Jesteśmy na tyle kreatywni że to rozumiemy 🙂
bocin pisze:
taktaktak pisze:Jesteśmy na tyle kreatywni że to rozumiemy 🙂
Hmm... co kreatywność ma wspólnego z rozumieniem? 🙁
strit50 pisze:
Mówimy o kimś, że jest kreatywny jeśli np. może stworzyć coś z niczego, będzie to z pewnością coś oryginalnego. Może to być hm... kawałek kory znalezionej w lesie, z której powstaną jedyne w swoim rodzaju kolczyki... kamyki uzbierane na plaży w czasie wakacji, które przeistoczą się w niezwykłą ramkę. To jest jeden przykład kreatywności. Kreatywność może również objawiać się w innych dziedzinach np. w finansach (pomysłowo lokujemy swoje pieniądze, co z pewnością przyniesie nam zyski), w ogóle w pracy.
Kurczę jak ci to wytłumaczyć, abyś zrozumiał 🙂 ??
strit50 pisze:
Mówimy o kimś, że jest kreatywny jeśli np. może stworzyć coś z niczego, będzie to z pewnością coś oryginalnego. Może to być hm... kawałek kory znalezionej w lesie, z której powstaną jedyne w swoim rodzaju kolczyki... kamyki uzbierane na plaży w czasie wakacji, które przeistoczą się w niezwykłą ramkę. To jest jeden przykład kreatywności. Kreatywność może również objawiać się w innych dziedzinach np. w finansach (pomysłowo lokujemy swoje pieniądze, co z pewnością przyniesie nam zyski), w ogóle w pracy.
bocin pisze:
strit50 pisze:Mówimy o kimś, że jest kreatywny jeśli np. może stworzyć coś z niczego, będzie to z pewnością coś oryginalnego. Może to być hm... kawałek kory znalezionej w lesie, z której powstaną jedyne w swoim rodzaju kolczyki... kamyki uzbierane na plaży w czasie wakacji, które przeistoczą się w niezwykłą ramkę. To jest jeden przykład kreatywności. Kreatywność może również objawiać się w innych dziedzinach np. w finansach (pomysłowo lokujemy swoje pieniądze, co z pewnością przyniesie nam zyski), w ogóle w pracy.
Albo może to być udawanie głupiego w taki sposób, że Ci uwierzą. 🙂
taktaktak pisze:
To zależy, bo ja od początku wiem że nie można być aż tak głupim 🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej