Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
oj nie mogę się zgodzić z Twoim stwierdzeniem Włodi 🙂
wlodi79 pisze:
evelka88 pisze:ja myślałam że ustawiłeś się z kimś innym.....
🙁
nie no co ty obiecałem tobie 🙂 ale ty podobno w milosc nie wierzysz nie jestes sama bo prawdziwa milosc istnieje tylko w bajkach--o krolewiczu u ksieznice heeeeeeeee
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
wlodi79 pisze:
evelka88 pisze:wlodi79 pisze:evelka88 pisze:bo to jakiś taki dziwny dzień, że nic się nie dzieje.....
jaki dzien, swietny dzien-evelka wkoncu sie zmusila na posłuchanie mojego wycia heeeeee dziekuje
wcale że nie świetny...................... =(
dlaczego co sie dzieje moge ci jakos pomóc 🙂
evelka88 pisze:
wlodi79 pisze:evelka88 pisze:ja myślałam że ustawiłeś się z kimś innym.....
🙁
nie no co ty obiecałem tobie 🙂 ale ty podobno w milosc nie wierzysz nie jestes sama bo prawdziwa milosc istnieje tylko w bajkach--o krolewiczu u ksieznice heeeeeeeee
skoro nigdy się nie układało a jak raz zaczęło się układać to pękło jak bańka mydlana to jak wierzyć?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
evelka88 pisze:
oj wiem narzekam................... czepiam się i wogóle... jestem niedobra
;(
wlodi79 pisze:
evelka88 pisze:oj wiem narzekam................... czepiam się i wogóle... jestem niedobra
;(
to bądz dobra---cudoku ty 🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej