Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
taktaktak pisze:
A, zapomniałam się przywitać - czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść i papa bo w zasadzie już idę
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
dobry wieczór w ten piękny wieczór
wiecie co mój głos podoba mi się z dnia na dzień coraz bardziej
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
kurcze, ja nie mogę zrozumieć większości firm, którzy chcą ludzi z doświadczeniem, a ja się pytam, gdzie ja mam te doświadczenie uzyskać, jak jestem świeżo po szkole handlowej
robertas19 pisze:
nom ja tylko powiem tak, że Polscy pracodawcy, zamiast wykorzystać Nasze świeże, młode i energiczne umysły to wolą trzymać ludzi do samego wieku emerytalnego, z całym szacunkiem do tych osób
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazł się taneczny utwór Shakiry z filmu Zwierzogród 2, biesiadny przebój zespołu Baciary, refleksyjna propozycja Budki Suflera, eurodance’owy klasyk Eiffel 65, poruszająca ballada Tiny Turner oraz jeden z największych klubowych hitów Rihanny. Wybierz coś dla siebie i nagraj własną wersję.
Zobacz więcej