Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
anetka1717 pisze:
Żegnam Państwa😃
J.B. (Jacek)
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
bocin pisze:jacekklo86 pisze:albowiem nic co ludzkie nie jest mi obceCzy to znaczy, że masz już jakieś doświadczenie z członkami męskimi?🙂
hehe no to zablysnales nie ma co
bocin pisze:
jacekklo86 pisze:bocin pisze:jacekklo86 pisze:albowiem nic co ludzkie nie jest mi obceCzy to znaczy, że masz już jakieś doświadczenie z członkami męskimi?🙂 hehe no to zablysnales nie ma coJeju... nie zrozumiałeś mnie... chodziło mi o takich członków męskich, że na przykład o członków męskich z jakiegoś gangu, albo coś.
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
to jak ,, ktoras z kolezanek by sie ze mna umowila - pytam z ciekawosci
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
jacekklo86 pisze:to jak ,, ktoras z kolezanek by sie ze mna umowila - pytam z ciekawosci
hahaha jaka propozycja hahaha😃
😃
Bez komentarza😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kacpersky551 pisze:
jacekklo86 pisze:to jak ,, ktoras z kolezanek by sie ze mna umowila - pytam z ciekawoscihahaha jaka propozycja hahaha😃
😃Bez komentarza
😃
J.B. (Jacek)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
jacekklo86 pisze:
bocin pisze:jacekklo86 pisze:bocin pisze:jacekklo86 pisze:albowiem nic co ludzkie nie jest mi obceCzy to znaczy, że masz już jakieś doświadczenie z członkami męskimi?🙂 hehe no to zablysnales nie ma coJeju... nie zrozumiałeś mnie... chodziło mi o takich członków męskich, że na przykład o członków męskich z jakiegoś gangu, albo coś.
nie tlumacz sie ..jesli pytasz czy dostalem w zeby to odpowiem ci ze nie raz
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej