Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kaspo pisze:
whisper pisze:kaspo pisze:Kasia, a Ty tam gdzies jestes?😃hahahah xDjestem Słonko xDduszę się ze śmiechu xDhehe no sie dzieje, dzieje
😃Szkoda ze niektorzy nic nie czaja!I to juz drugi dzien!Powinniem studiowac psycho albo socjologie, to jest boskie
😃
J.B. (Jacek)
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
jacekklo86 pisze:
albowiem nic co ludzkie nie jest mi obce
jacekklo86 pisze:
kaspo pisze:whisper pisze:kaspo pisze:Kasia, a Ty tam gdzies jestes?😃hahahah xDjestem Słonko xDduszę się ze śmiechu xDhehe no sie dzieje, dzieje
😃Szkoda ze niektorzy nic nie czaja!I to juz drugi dzien!Powinniem studiowac psycho albo socjologie, to jest boskie
😃a studiujesz cos?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
mysle ze ten wyraz moze byc za trudny xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
odd pisze:
jacekklo86 pisze:odd pisze:jezu..ale jesteś tępy.🙁czemu ludzie są tacy głupi?to bylo do mniebrawo! powiedziałeś coś mądrego! gratuluję Ci!
🙂
J.B. (Jacek)
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
bocin pisze:
jacekklo86 pisze:albowiem nic co ludzkie nie jest mi obceCzy to znaczy, że masz już jakieś doświadczenie z członkami męskimi?🙂
J.B. (Jacek)
anetka1717 pisze:
Jestem pod wrażeniem,jakie to skomplikowane!😃
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
odd pisze:jacekklo86 pisze:odd pisze:jezu..ale jesteś tępy.🙁czemu ludzie są tacy głupi?to bylo do mniebrawo! powiedziałeś coś mądrego! gratuluję Ci!
🙂Im większa mądrość moja, tym straszniejsza moja głupota
Edytowano 4 listopada 2009 o 23:11.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
jacekklo86 pisze:
odd pisze:jacekklo86 pisze:odd pisze:jezu..ale jesteś tępy.🙁
czemu ludzie są tacy głupi?
to bylo do mnie
brawo! powiedziałeś coś mądrego! gratuluję Ci!🙂
Im większa mądrość moja, tym straszniejsza moja głupota
odd pisze:
jacekklo86 pisze:odd pisze:jacekklo86 pisze:odd pisze:jezu..ale jesteś tępy.🙁czemu ludzie są tacy głupi?to bylo do mniebrawo! powiedziałeś coś mądrego! gratuluję Ci!
🙂Im większa mądrość moja, tym straszniejsza moja głupotaTeraz jeszcze kropka na końcu i będzie idealnie!
J.B. (Jacek)
kaspo pisze:
Głębokie, nie powiem.
Niejeden by przeseidzial cale zycie w beczce, zeby to powiedziec😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej