Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
martionx86 pisze:
odpowiedz do jacek-jakiś tam . pytanie należy do treści techniczej należy uwzglednić wietkośc tego tyłka i twardość skury i wielkośc powierzchni igieł itp i jeszcze inne dane któree sie przydadzą w bezpośrednim doświadczeniu.
J.B. (Jacek)
kaspo pisze:
eeee juz nudy, chlopak sie wypalil chyba😕
J.B. (Jacek)
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
jacekklo86 pisze:
kaspo pisze:eeee juz nudy, chlopak sie wypalil chyba😕
ty sie wypaliles ...on zaskakuje i ma parcie na szklo
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
martionx86 pisze:
wisper to baj mu dupy jak ci sie podoba jego jezyk docinani jak kuby wojewudzkiego ja zejdzie z tematu
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
pepper pisze:
martionx86 pisze:wisper to baj mu dupy jak ci sie podoba jego jezyk docinani jak kuby wojewudzkiego ja zejdzie z tematu
no i bedzie ban😲
pepper pisze:
jacekklo86 pisze:kaspo pisze:eeee juz nudy, chlopak sie wypalil chyba😕 ty sie wypaliles ...on zaskakuje i ma parcie na szklohahah,ilu masz braci jeszcze?
😃
J.B. (Jacek)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej