Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
anetka1717 pisze:
Hmm,pytanie natury można by rzec rzemieślniczej.Grosz da się złamać?😃
J.B. (Jacek)
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
whisper pisze:
hahah, nie no, udany wieczór😃dzięki Ci kimkolwiek jesteś! już dawno się tak nie uśmiałam xD
J.B. (Jacek)
martionx86 pisze:
wiecie co wy grajki z złamany grosz możecie sie pocałować w tylki z tymi komentzrzamiżę jesteście uzdolnieni, ja wam powiem że jesteść uzdolnieni na swuj jedyny sposób (macie dałna i wam sie dużo wydaje)pozdrwiam garjka za trzy grosze
jacekklo86 pisze:
mam pytanie, czy gdy usiade na 1000 igiel to one mi sie wbija do tylka
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
anetka1717 pisze:
Wiesz nie dowiesz się,jeśli nie sprawdzisz.
J.B. (Jacek)
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
martionx86 pisze:
Widzę, że wy pseudo artyści macie to samo schorzenie i niewidziciew siebie ze swoimi wadami, oceniacie to za dobre wy jesteście tak samo dobrzy jak linki park, że to tylko robi wielką różnice
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej