Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
bocin pisze:
35zł za rok to dużo?
Lodzik dziennie mniej i w dwa tygodnie się uzbiera.
Proponuję też zrobić sobie małe porównanie. Co jest dla Was cenniejsze?
iSing plus na rok czy dwa bilety do kina?
iSing plus na rok czy przyjęcie księdza przychodzącego z wizytą duszpasterską?
iSing plus na rok czy pół miesiąca oglądania cyfrowej telewizji?
iSing plus na rok czy litr?
To wcale nie jest takie drogie jak się wydaje.
>Let us rush to love people... they depart so quickly...<
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
>Let us rush to love people... they depart so quickly...<
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
matti04 pisze:
Ja chciałabym, aby na rok można było zapłacić telefonem, bo to nie dużo kasy... Rodzice kartą mi NIGDY nie pozwolą, bo mówią, że to ,,strata pienidzy" lub ,,na co ci to"...
MUZYKA? = ŻYCIE !
tomdzek pisze:
matti, no bo na co ci to ?
mają po części rację, ale jeśl ci zależy, to uzbieraj sobie 35 zł, oddaj im a oni przeleją kaskę
a smsem to by wyszła taka suma.. że rodzice by cię wysłali do zawodówki za masakrycznie przekroczony abonament
MUZYKA? = ŻYCIE !
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej