Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
bocin pisze:
35zł za rok to dużo?😃
Lodzik dziennie mniej i w dwa tygodnie się uzbiera.😉
Proponuję też zrobić sobie małe porównanie. Co jest dla Was cenniejsze?
iSing plus na rok czy dwa bilety do kina?
iSing plus na rok czy przyjęcie księdza przychodzącego z wizytą duszpasterską?
iSing plus na rok czy pół miesiąca oglądania cyfrowej telewizji?
iSing plus na rok czy litr?😃
To wcale nie jest takie drogie jak się wydaje.🙂
>Let us rush to love people... they depart so quickly...<
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
>Let us rush to love people... they depart so quickly...<
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
matti04 pisze:
Ja chciałabym, aby na rok można było zapłacić telefonem, bo to nie dużo kasy... Rodzice kartą mi NIGDY nie pozwolą, bo mówią, że to ,,strata pienidzy" lub ,,na co ci to"...
MUZYKA? = ŻYCIE !
tomdzek pisze:
matti, no bo na co ci to ?😛
mają po części rację, ale jeśl ci zależy, to uzbieraj sobie 35 zł, oddaj im a oni przeleją kaskę😛
a smsem to by wyszła taka suma.. że rodzice by cię wysłali do zawodówki za masakrycznie przekroczony abonament
MUZYKA? = ŻYCIE !
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej