Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 20 stycznia 2011 o 22:04.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
singer93 pisze:
Ja uważam że takie usługi które daje nam ising są bardzo dobre ale . . . za drogie.
Kiedyś. A dokładnie w maju kupiłem efekt pogłosowy. Zapłaciłem chyba coś powyżej 7 zł. (nie pamiętam) ale mam go na rok. A teraz każda usługa kosztuje 5 zł i jest aby na miesiąc.
Szkoda że nie tak jak kiedys. Moje zdanie jest takie że ising chce jak najczęściej na nas zarabiać. Oczywiście nie mam nic przeciwko. Ale jak dla mnie to trochę już przesadzają. Niedługo trzeba będzie płacić za logowanie😉
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Czy chcecie, aby iSing dodawał częściej nowe piosenki i organizował nowe konkursy?
robertas19 pisze:
Szkoda Filipie 🙂
gumispiewa pisze:
to są tylko starania na własną korzyść a nie na użytkownika...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej bazy dodaliśmy trzy wyjątkowe utwory, które poruszą Wasze serca i rozgrzeją struny głosowe. Włoski przebój „Felicità” duetu Al Bano & Romina Power wprowadzi Was w radosny klimat, idealny na wspólne śpiewanie. Z kolei Oskar Cyms w poruszającym si
Zobacz więcej