4 sierpnia 2014 o 14:44
Zgłoś do moderacji
Ja mam tak że jak klikam start nagrywania to mi poprostu ignoruje POMOCY!!!
ssecret kobieta
Nagrań: 1, Postów: 1
24 października 2014 o 16:40
Zgłoś do moderacji
Moze mi ktos pomoc
🙁 Od dluzszego czasu mam problem z nagrywaniem. Ciagle mi wyskakuje, ze "Wtyczka Adobe Flash uległa awarii. Odswiez strone aby sprobowac ponownie." Wchodze przez przegladarke Mozilla, mam wtyczke zainstalowana i wlaczona na isingu - nie wiem co jest przyczyna
🙁
aga2424 kobieta, 37
Nagrań: 1109, Postów: 80
25 lutego 2015 o 13:39
Zgłoś do moderacji
Ja mam także nowego flasha na android i nie działa .. Mam tablet lenovo pomocy
5 marca 2015 o 20:44
Zgłoś do moderacji
Mam problem. Chcę nagrać piosenkę. Klikam ją i jak klikam "zaśpiewaj" to włącza się piosenka, ale jeśli klikam "nagraj się" to się dłuuuuuugo ładuje i nie chcę się włączyć. Kiedyś nie miałam tego problemu ... pomocy!
5 marca 2015 o 20:45
Zgłoś do moderacji
[cytat=aga2424]Ja mam także nowego flasha na android i nie działa .. Mam tablet lenovo pomocy[/cytat]
a ja mam laptop lenovo 😃 Właśnie z niego piszę 🙂
13 lutego 2016 o 21:59
Zgłoś do moderacji
dopiero dziś sie zalogowałam i niewiem jak to nagrać
bazyli mężczyzna, 68
Dolny Śląsk
Nagrań: 7556, Postów: 194
10 kwietnia 2016 o 10:30
Zgłoś do moderacji
Nie wiem co się dzieje. Chcę nagrywać piosenki, ale nie działa '' ładowanie utworu''...może ktoś wie co zrobić?...
Konto usunięte
10 kwietnia 2016 o 10:45
Zgłoś do moderacji
Ja nie moge nawet niczego ogladac ani sluchac....Co za czort?
Konto usunięte
10 kwietnia 2016 o 10:47
Zgłoś do moderacji
Jest tutaj wogole jakis moderator???
"Odtwarzenie i nagrywanie piosenek może nie funkcjonować prawidłowo. Pracujemy nad jak najszybszym rozwiązaniem problemu." - nie prawidlowo? NIC NIE DZIALA.
Konto usunięte
Rakowice
6 listopada 2016 o 16:04
Zgłoś do moderacji
a ja gdy klikam, że chcę coś nagrać i potem wszystko ustawiam, ale nie kamerę, bo nie chcę pokazywać twarzy, to gdy już klikam "nagraj się!" czy jakoś tak, to nic się nie dzieje
~Weronika
26 grudnia 2016 o 15:37
Zgłoś do moderacji
Ja mam tak . Wchodzę chce nagrać coś co mogę nagrać ( nie że potrzeba do piosenki IsingPlus ) i jakby mi się zawiesza klikam pół godziny nic , wychodzę i próbuje jeszcze raz tez nic . Pomocy !!!!
snie kobieta, 21
Złotoryja
Nagrań: 0, Postów: 1
20 kwietnia 2018 o 19:19
Zgłoś do moderacji
nie ładuje sie mikrofon ani kamera a inne urządzenia nie mogę otworzyć pomocy pliss!!!!
22 stycznia 2019 o 16:54
Zgłoś do moderacji
Uwaga kto wie co moze być z kompem, jak chce zaspiewać na karaoke duszę start na piosence i nic