Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
wiewiora2 pisze:
Dlaczego nieraz dzieje się tak: niby nagrywam, a w efekcie końcowym nagranie jest 20s czy coś koło tego?
I mam jeszcze takie pytanie, czy mogę wstawiać tutaj nagrania nagrywane (dziwnie to brzmi 😜) gdzieś indziej? Bo widziałam , że niektórzy mają nagrani z youtube np..
Nawet najdłuższe spotkanie kończy się rozstaniem .
whitelips
bonpo pisze:
Czy ktoś mi może wyjaśnić co się dzieje z tym portalem ? ; rano dobijałem się na swoje konto blisko dwie godziny ; jakimś cudem wrota zostały mi uchylone ...
Kolejna niespodzianka to brak zapisu wokalu po rejestracji ; ja się produkuję do mikrofonu a po zapisie ; jeno kapela jedzie sobie równo . Przed nagraniem testowałem mikrofon ; po odsłuchu było słychać wokal ; natomiast po zapisie ; zero .....
whitelips
bonpo pisze:
Czy ktoś mi może wyjaśnić co się dzieje z tym portalem ? ; rano dobijałem się na swoje konto blisko dwie godziny ; jakimś cudem wrota zostały mi uchylone ...
kredka2205 pisze:
więc gdy załaduje sie piosenka w ising po chwili pojawia się taki kwadrat z adobe Flash Power
no i np klikam zezwól albo omow to to jakby sie zawiesza i nie da się przejść dalej. więc nie mg nic nagrac dlaczego to sie dzieje?
Jak mg sie nagrac?
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej