Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
" Każdy z nas lubi inny styl muzyczny, ale to właśnie odzwierciedla kim na prawdę jesteśmy. Nie boję się wyzwań, bo zawsze staram się stawić im czoła."
BLESS YA !
I sing because i'm happy !
www.myspace.com/agustic
BLESS YA !
www.myspace.com/agustic
BLESS YA !
www.myspace.com/agustic
" Każdy z nas lubi inny styl muzyczny, ale to właśnie odzwierciedla kim na prawdę jesteśmy. Nie boję się wyzwań, bo zawsze staram się stawić im czoła."
bellakatarina pisze:
sniegu1 pisze:nie dzownili do mnie widocznie za dobry byłem i nie zrobiłem z siebie idioty zZzzzZzz... ide spać😊
Bellakatarina cofnij sobie strony chyba wstawialem zdjecie lub filmik z castingu🙂
Najlepiej przejrzyj temat od początku🙂
to pytanie było do anka11677. a wczesniejsze twoje wypowiedzi czytałam filmik tez widziałam🙂
skoro sie nie dostalismy to do zobaczenia za rok hehe🙂 bedziemy probowac oknem,skoro sie drzwami nie dało
😛
anka12677 pisze:
za rok to ja robie licencjat na akedemii medycznej wiec śpiewanie będzie ostatnią rzeczą jakiej się poświęce😃
ęj no bo ja nie rozumiem pojęcia show jeżeli jest sie na castingu śpiewając acapella
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
BLESS YA !
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Grudzień to czas, gdy muzyka nabiera szczególnego brzmienia: ciepłego, radosnego i pełnego magii. Dlatego przygotowaliśmy Świąteczne Wyzwanie – wspólną akcję pełną kolęd, zimowych przebojów i wyjątkowych niespodzianek.
Zobacz więcej