Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
" Każdy z nas lubi inny styl muzyczny, ale to właśnie odzwierciedla kim na prawdę jesteśmy. Nie boję się wyzwań, bo zawsze staram się stawić im czoła."
BLESS YA !
I sing because i'm happy !
www.myspace.com/agustic
BLESS YA !
www.myspace.com/agustic
BLESS YA !
www.myspace.com/agustic
" Każdy z nas lubi inny styl muzyczny, ale to właśnie odzwierciedla kim na prawdę jesteśmy. Nie boję się wyzwań, bo zawsze staram się stawić im czoła."
bellakatarina pisze:
sniegu1 pisze:nie dzownili do mnie widocznie za dobry byłem i nie zrobiłem z siebie idioty zZzzzZzz... ide spać
Bellakatarina cofnij sobie strony chyba wstawialem zdjecie lub filmik z castingu
Najlepiej przejrzyj temat od początku
to pytanie było do anka11677. a wczesniejsze twoje wypowiedzi czytałam filmik tez widziałam
skoro sie nie dostalismy to do zobaczenia za rok hehebedziemy probowac oknem,skoro sie drzwami nie dało
anka12677 pisze:
za rok to ja robie licencjat na akedemii medycznej wiec śpiewanie będzie ostatnią rzeczą jakiej się poświęce
ęj no bo ja nie rozumiem pojęcia show jeżeli jest sie na castingu śpiewając acapella
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
BLESS YA !
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej