salsa mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 4
25 stycznia 2011 o 13:04
Zgłoś do moderacji
poczatek nr z jakiego dzwonili!!!halooo czyta to ktos?z Gdanska !kto dostal info z jakiego nr?😉))poczatek...
sniegu1 mężczyzna, 33
Działdowo

Nagrań: 23, Postów: 85
salsa mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 4
25 stycznia 2011 o 15:45
Zgłoś do moderacji
aha dzieki😉no do mnie z 531...chyba to oni bo nie odbralem ...a potem nikt juz tam nie odebral🙁no trudno pewnie juz nie mam na co liczyc🙁
sniegu1 mężczyzna, 33
Działdowo

Nagrań: 23, Postów: 85
25 stycznia 2011 o 20:51
Zgłoś do moderacji
do mnie na stacjonarny dzwonili .
btw. Piszcie jeżeli ktoś się dostał ! ! !
BLESS YA !
25 stycznia 2011 o 22:05
Zgłoś do moderacji
[cytat=adriano198524]anka12677 pisze:nie martwię się bo to ogólnie było ciekawe doświadczenie 🙂 byłam już kiedyś w tv ale nie na castingu i chciałam zobaczyć co tam się dzieje 😛
numer 4975 😉 [/cytat]
Ja miałam numer 4973 więc byłyśmy w tej samej 10 w grupie. Jak ci poszło? kojarzysz mnie? miałam ubraną taką bluzkę w panterkę i kręcone włosy.
" Każdy z nas lubi inny styl muzyczny, ale to właśnie odzwierciedla kim na prawdę jesteśmy. Nie boję się wyzwań, bo zawsze staram się stawić im czoła."
Konto usunięte
Konin

25 stycznia 2011 o 22:07
Zgłoś do moderacji
a dostałaś sie
bo to właśnie Feel pokazał mi niebo
25 stycznia 2011 o 22:14
Zgłoś do moderacji
[cytat=edytofan1402]a dostałaś sie[/cytat]
nie, nie dzwonili to chyba nie. ale pytam sie bo w mojej grupie byl taki fajny chlopak blondyn ubrany tak na niebiesko-czerwono i taka dziewczyna. stalismy przed dzwiami po wystepie i gadalismy. może ktoś z was jest tymi osobami o ktorych mowie? albo ktos był w mojej dziesiatce?
" Każdy z nas lubi inny styl muzyczny, ale to właśnie odzwierciedla kim na prawdę jesteśmy. Nie boję się wyzwań, bo zawsze staram się stawić im czoła."
Konto usunięte
Konin

25 stycznia 2011 o 22:18
Zgłoś do moderacji
ja nie a to bylas na tym castingu przed jury?
25 stycznia 2011 o 22:32
Zgłoś do moderacji
nie. u nas w ogóle jakoś dziwnie było. bo weszliśmy w 10-tkę i babka z komisji z góry powiedziała "kto zaśpiewa,może wyjść" więc każdy śpiewał i wychodził 😕 dziwne nie? moja przyjaciółka była w innej grupie i tam było zupełnie inaczej, kazali im się nawzajem słuchać, nikt nie wychodził, a na koniec babka powiedziała im które numery mają zostać.. a u nas z góry że mamy wyjść, może inna strategię prowadzili u nas? może nikt nie przechodził dalej.. nie wiem..
Konto usunięte
Konin

25 stycznia 2011 o 22:34
Zgłoś do moderacji
aaa ja tam moze obejrze 1 odncinek ale potem to nie
25 stycznia 2011 o 22:36
Zgłoś do moderacji
z tego co piszecie to nieciekawie jest na tych castingach,może to i lepiej że nie przeszłam.. hehe
Konto usunięte
Konin

25 stycznia 2011 o 22:38
Zgłoś do moderacji
ja to nie byłem to nie wiem
Konto usunięte
Konin

25 stycznia 2011 o 22:39
Zgłoś do moderacji
dobra ja zmykam spac
25 stycznia 2011 o 22:40
Zgłoś do moderacji
ok dobranoc