Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
lukirybnik1988 pisze:
Hehe ale tu gorąco🙂 i nikt nie będzie mi wmawiał czegoś innego tym bardziej ktoś młodszy🙂
w aureoli diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek.
Częstochowa
sylvja pisze:
nie mogę słuchać jej głosu, wszystkie piosenki na "jedno kopyto" , beznadziejne proste teksty. cóż, śmierdzi komercją.
i nie mówcie, że "you can dance" wszyscy lubili, bo nie wszyscy :]
ponczeg ♥
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
kruszynka20a pisze:
Ja nic nie mogę powiedzieć o samej Gosi,bo ani jej nie znam,nie widziałam i nie rozmawiałam,ani nie interesuje się jest życiem w mediach. Natomiast nie podoba mi się jej muzyka,piosenki. Wg mnie nie ma wyróżniającej się barwy ani stylu,ani dobrych tekstów,jedyne co ma to wpadające w ucho piosenki, tak naprawde nastolatkom, ja jak byłam młodsza i słuchałam tego co wpada w ucho,to słuchałam i Gosi i podśpiewywałam pod nosem,ale to do czasu, kiedy zmienilam zupełnie zainteresowania muzyczne. Ale rozumiem,że Gosia i jej piosenki mogą sie podobać,ona wygląda na bardzo sympatyczną,miłą osobę i nic do niej nie mam 🙂
lukirybnik1988 pisze:
kruszynka20a pisze:Ja nic nie mogę powiedzieć o samej Gosi,bo ani jej nie znam,nie widziałam i nie rozmawiałam,ani nie interesuje się jest życiem w mediach. Natomiast nie podoba mi się jej muzyka,piosenki. Wg mnie nie ma wyróżniającej się barwy ani stylu,ani dobrych tekstów,jedyne co ma to wpadające w ucho piosenki, tak naprawde nastolatkom, ja jak byłam młodsza i słuchałam tego co wpada w ucho,to słuchałam i Gosi i podśpiewywałam pod nosem,ale to do czasu, kiedy zmienilam zupełnie zainteresowania muzyczne. Ale rozumiem,że Gosia i jej piosenki mogą sie podobać,ona wygląda na bardzo sympatyczną,miłą osobę i nic do niej nie mam 🙂Zgadzam się🙂
adzia523
"One good thing
about music,
when it hits you,
you feel no pain"
[Bob Marley]
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
Streetwalker. MJ
ragazzo occhi cielo.
"...na świecie jest więcej kopii niż oryginałów..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej