Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
w aureoli diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek.
papagey pisze:
nie lubicie jej nie przez jej muzykę, tylko przez to, co robi 😉 przyznajcie - kiedy wyszła piosenka "pozwól żyć", szalał za nią każdy 😉 ale teraz już się utarło, że no niestety, ale Gosia Andrzejewicz to kicz, żal, lamenty, płacz, zło i tragedia. i przyznam się bez bicia, że, gdy pierwszy raz usłyszałam "Słowa" byłam zachwycona i cały czas to nuciłam 😜 pomiając fakt, że byłam wtedy w 1 czy 2 gimnazjum. Ostatnio z jej przebojów bardzo podobał mi się "You can dance". podobał się on wszystkim, dopóki nie dowiedzieli się, że śpiewa go Andrzejewicz. "Taste me all day" też nie było głupie, dopóki ludzie nie zauważyli, że śpiewa to ich "ukochana" gwiazda. Nadążacie ? chodzi o to, że nie lubicie jej jako osoby i jej zachowań, a nie jej jako jej muzyki.
"One good thing
about music,
when it hits you,
you feel no pain"
[Bob Marley]
w aureoli diabeł, co serce nosi w pudełku zapałek.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej