28 stycznia 2011 o 17:49
Zgłoś do moderacji
[cytat=przemkyn20]spiewajacamarietta pisze:kurczę, przestańcie co?mam wrażenie że strasznie wszystko wyolbrzymiacie... obydwoje. 😉konkurs to zabawa, śpiewanie to zabawa. i przede wszystkim PRZYJEMNOŚĆ a nie powód konfliktów 😉Zgadzam się🙂 Masz słuszna racje🙂[/cytat]
a ja sie nie zgadzam..;] ja nic nie wyolbrzymiam.. ja tylko sie bronie i staram sie wytłumaczyć o co mi chodzi... ponieważ Pan Przemek nie za bardzo wie jak wybrnąć z tego co napisał.. nie wysilił sie i przytakując Martynie próbuje zakończyć dyskusje 🙂 czekam na wypowiedz organizatorów .
28 stycznia 2011 o 18:06
Zgłoś do moderacji
[cytat=spiewajacamarietta]dobra... to ja się już w ogóle nie będę odzywać może. 😉a Wy się tutaj kłóćcie ile wlezie. 😉 na razie. 😉[/cytat]
hehe przecież nikt Ci Martynko nie zabrania pisać 🙂 każdy ma prawo do swojego zdania...ale nie każdy musi sie z nim zgadzać 🙂 i prosze mi sie tu nie obrażać 😃
28 stycznia 2011 o 18:32
Zgłoś do moderacji
[cytat=alberto13]Nadszedł czas, gdy trzeba coś napisać... Nie wiem co i komu chcial udowodnic swoimi wypowiedziami i kpiacymi nagraniami piotrek1945 czy tam jakas bakteria... ze jest tutaj "gwiazdka"? ze to on dyktuje warunki i moze wylewac swoje zale na glownego organizatora? nikt nikogo tutaj do udziału nie zmusza, wystarczy napisac na spokojnie "rezygnuje", a nie odstawiac jakies szopki, do tej pory wolelismy milczec, poniewaz piotrek1945/bakteria tylko czekal na odpowiedz z naszej strony i okazanie mu zainteresowania jego osoba, bo jak widac potrzebuje tego jak tlenu... no i się doczekał 🙂[/cytat]
kolejna mało intelignetna wypowiedź....tylko szkoda że ze strony organizatora.. 🙂 czy ja komuś dyktuje tutaj warunki ? wiesz w ogóle od czego są organizatorzy ? chyba nia bardzo... skoro masz w dupie moje zdanie....to Wy macie rozwiązywać takie problemy..!! a nie pokazać że jest sie organizatorem i że jaki to ja nie jestem wielki..''.nikt nie bedzie mi mówił co mam robić...'' udowadniasz to takimi tekstami typu ''nikt cie na siłe nie trzyma'...'Twoim zasranym obowiązkiem było napisać na samym początku jakie jest Twoje zdanie na ten temat i co zrobić aby ten problem rozwiązać.. ale widze że potrafisz zrobić to samo co Pan Przemek...wcale nie chce zainteresowania moją osobą...! tym bardziej nie chce aby była negatywnie odbierana... w życiu bym nie pomyślał że takie zdanie macie na mój temat..🙂 i w życiu bym nie pomyślał że bede musiał z wami w taki sposób dyskutować... bez odbioru..! czekam na wypowiedz Franka... pozniej napisze swoje własne wnioski z tego wszystkiego.
28 stycznia 2011 o 19:08
Zgłoś do moderacji
[cytat=alberto13]Odpowiadasz mi moimi argumentami. Ty jesteś powodem problemów, jakbys jeszcze tego nie zauwazyl 🙂 tak, niech napisze Franek, chociaz ja wiem jakie jest jego zdanie.[/cytat]
dlaczego sie nie bronisz ? zdajesz sobie z tego sprawe że mam racje ? Franek na pewno napisze obiektywnie...Ty nie potrafisz..bo zabolało Cie to że nie podoba mi sie piosenka którą wybrałeś 🙂 nie zwracając szczególnej uwagi na to co pisze i na to jak chce wyjść z tej sytuacji... po prostu to co chciales napisać to napisałeś 🙂
Edytowano 28 stycznia 2011 o 19:45.
28 stycznia 2011 o 19:13
Zgłoś do moderacji
[cytat=spiewajacamarietta]ale ja się o nic nie obraaaaaaażam 😃po prostu nie będę się Wam już wtrącać w nic 😉lecę robić spaghetti. 😜[/cytat]
głodny jestem 😛
28 stycznia 2011 o 22:49
Zgłoś do moderacji
Piosenka "I wanna dance with somebody" została zaproponowana przez Alberta.
Ja proponowałem "Another day in Paradise".
Jednak decyzję o piosence podjęło całe JURY w głosowaniu.
Podjęliśmy decyzję w trakcie nadsyłania piosenek do II rundy OKO W OKO Z JURY.
Nie musieliśmy czekać na to kto będzie w finale, ponieważ nikt nikomu nie każe danej piosenki śpiewać tak jak brzmi ona w oryginale.
Każdy może zmienić tonację, może skorzystać z innego podkładu w trybie "moja piosenka", wszystkie chwyty są dozwolone.
Każdy może zaśpiewać, a nawet musi, na swój sposób.
W I edycji finałową piosenką było "Heal the world", decyzję podjęliśmy także wcześniej.
Piosenka kompletnie nie przypadła finalistom do gustu, ale nikt z tego powodu nie robił żadnej afery.
Organizatorzy są od wyboru piosenek.
Uczestnicy są od jej zaśpiewania.
Jurorzy są natomiast od oceniania zaśpiewanych piosenek ;]
I niech to będzie moim "przesłaniem" w waszym kierunku.
Proszę o zakończenie sporu na tym forum, bo robi się totalny burdel.
Piotrek mógł wyrazić swoje zdanie, wyraził je, chociaż w chamskim sposobie, Przemek i Albert "lekko" się wkurzyli tą gadką, nie powiem, że ja nie, ale trzeba iść dalej i spór zakończyć!
A wy najlepiej zamiast się kłócić idźcie za przykładem majkiego i oddajcie swoje nagrania.
Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie.
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją.