28 stycznia 2011 o 16:24
Zgłoś do moderacji
[cytat=przemkyn20]piotrek1945 pisze:http://ising.pl/nagranie/3lsegvrmvu,Whitney_Houston-I_wanna_dance_with_somebodyJeżeli to jest ironia - to ok🙂 Ale jak sobie robisz jaja tylko po to by wzbudzic litość - albo złość tylko dlatego, że coś Ci nie pasuje i robiąc taki numer wszystkich masz w d..pie - łacznie z organizatorami - którzy wiekszości stawiali na Ciebie i finalistami - to przeginasz na całej lini. Zachowujesz się jak byś łaskę robił, że udział bierzesz ... przecież nikt cie do tego nie zmusza a swoim zachowaniem robisz to, że się odechciewa ... zero szacunku Koleś. Może oddaj komuś swoje miejsce i finał finału.[/cytat]
po pierwsze..nie chce wzbudzać u nikogo litości..
po drugie .. nikt nie wypowiedział sie na ten temat i każdy ma to gdzies jakie jest moje zdanie... wiesz czym sie różnimy ? że jak Ty byś miał jakis problem to na pewno postarałbym sie to jakos rozwiązać i na pewno nie olałbym tego bo jesteśmy FINALISTAMI.. i nie napisałbym tak jak Ty...sugerując że łaske robie że jestem w konkursie.. bo nie na tym to wszystko polega...NIE BYŁO ŻADNEJ ROZMOWY NA TEN TEMAT... jak wy jesteście obojętni to dlaczego ja mam zachowywać sie inaczej ? jeżeli organizator uzna że warto wziąć kogoś na moje miejsce to niech to zrobi..ja sie nie obraże na nikogo.. i nie mam zamiaru sie obrażać..nawet za to że mnie teraz obraziłeś.. Powodzenia 😉 i wcale nie chciałem żeby tak to wyszło... najlepiej teraz napisać że jestem egoistą i mysle tylko o sobie ;] bo lepiej iść na łatwizne wyzywać i obrażać niz starać sie zrozumiec drugiego człowieka...
po trzecie primo ulitmo.. NIKT NIE OTWIERA TYCH DRZWI...DLACZEGO ? BO TAM JEST UKRYTY RAMBO..! A KTO TO JEST RAMBO ? NIE TWOJA SPRAWA..BAMBO ! CZY TO JEST KUR...JASNE !!!! ??????? 😃 😃 😃 😃
28 stycznia 2011 o 16:40
Zgłoś do moderacji
[cytat=majki]http://ising.pl/nagranie/3lsgmcdfu8,I_wanna_dance_with_somebody-Whitney_Houston - ja swoją wersję nagrałem🙂[/cytat]
Gratuluje zwycięstwa 🙂
przemkyn20 mężczyzna, 34
Poznań
Nagrań: 45, Postów: 209
28 stycznia 2011 o 16:54
Zgłoś do moderacji
I wyluzuj ... skoro piszesz, że to zabawa i że ci zależy
28 stycznia 2011 o 17:11
Zgłoś do moderacji
[cytat=przemkyn20]... nie było rozmowy bo z toba nie idzie rozmawiać - poczytaj sobie swoje - tylko wyzywać potrafisz RAMBUSIU... hehe Nie znize sie do twojego poziomu, który specjalnie zanizasz - zawsze brałem cie za spoko kolesia umiejacego spiewać - który jaja sobie robi ale tu przegiołeś ... nie myslisz o rganizatorach i całej reszcie ty jestes najwazniejszy🙂 ... nie chciałeś żeby tak wyszło - hmm poczytaj sobie - niestety wyszło.... .Zyczę Ci mimo wszystko POWODZENIA I LICZĘ NA TO ŻE PRZESTANIESZ SOBIE JAJA ROBIĆ Z NAGRANIA. ZYCZĘ CI TEŻ szacunku dla innych - i nie tylko ty możesz wszystkich obrazać - przez twoje zachowanie zanizasz INTELEKTUALNY poziom tego konkursu i to nie tylko moje zdanie - tylko, że ja mam odwage ci to napisac gwiazdeczko przbijajaca kaprysami Pani Edyte Górniak. TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE[/cytat]
Ze mną nie idzie rozmawiać ? haha właśnie że idzie kolego 🙂 To z Tobą nie idzie rozmawiać.. ja na Ciebie złego słowa nie powiedziałem 🙂 i nie rozumiem co masz na myśli pisząc że wszystkich tutaj obrażam... ale Ty dalej jedziesz po mnie i to nie ja zaniżam poziom intelektualny tego konkursu tylko Ty to robisz... jeżeli kogoś uraziłem w jakiś sposób to przepraszam...zrobiłem to nieumyślnie.. ! nie myśle o organizatorach ? gdybym miał to wszystko w dupie to nawet bym nie dyskutował z Toba na ten temat... nie pisałbym do Franka i nie starałbym sie wytłymaczyć im że źle zrobili wybierając repertuar przed wynikami... i gdy czytam te Twoje Gimnazjalne teksty typu Gwiazdeczka przebijająca kaprysami edyte górniak to odechciewa mi sie z Takimi ludzmi pisać.. napisałeś ze nie tylko Ty tak twierdzisz dlatego też czekam na wypowiedz tych że osób co o tym myśla.. i zapamiętaj sobie że nigdy nie uważałem sie jako gwiazda i nie mam zmiaru tego robic... a Ci co tak uważają, ich myślenie moge nazwać jako zazdrość...chociaż nie wiem czego tu zazdrościć..
Edytowano 28 stycznia 2011 o 17:21.
28 stycznia 2011 o 17:14
Zgłoś do moderacji
[cytat=przemkyn20]I wyluzuj ... skoro piszesz, że to zabawa i że ci zależy[/cytat]
sam do siebie piszesz 🙂 ? ja próbuje dyskutować.. a nie tak jak Ty kłócić sie i obrażać sie na wazjem...co Ty mi chłopie mówisz o szacunku do innych...popatrz na swoje komentarze kierowane w moją strone...