Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
<<''Break Me, Shake Me''>>
"Muzyka to naprawdę mocny narkotyk. Może cię zatruć, podnieść na duchu lub sprawić, że rozchorujesz się, nie wiedząc dlaczego."-A.Naste
singer93 pisze:
Niestety. Alenie oddam.
Od dziś mamczynny komputer a wczesniej nie uczyłem się piosenek. Także nie 😕 a Szkoda
"Muzyka to naprawdę mocny narkotyk. Może cię zatruć, podnieść na duchu lub sprawić, że rozchorujesz się, nie wiedząc dlaczego."-A.Naste
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją.
franekstachyra pisze:
Przedłużam zatem termin składania piosenek do 24 stycznia, do godziny 18stej, potem jurorzy rozpoczną przesłuchania i wyślą mi punkty.Do singera93:Cackać się z nikim nie będziemy, łaski bez.Nikt nikogo do niczego siłą zmuszać nie będzie.
bombel6663 pisze:
please zgodzcie sie...moze jakies glosowanie...wiecie ze ja zawsze ready...pojdzcie mi na reke...bedzie sprawiedliwie...facet piosenki faceta a dziolcha dziolchy....
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej