Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
komar106 pisze:
Miałem dzisiaj małą awarie i... mam nadzieje że jakoś bede wyglądał na zlocie...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
wisienka29 pisze:
komar106 pisze:Miałem dzisiaj małą awarie i... mam nadzieje że jakoś bede wyglądał na zlocie...
mi nie wyświetla się ten obrazek
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Edytowano 1 kwietnia 2011 o 20:05.
wisienka29 pisze:
ale na prawdę nie wyświetlił mi się komar;D
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
wisienka29 pisze:
ale na prawdę nie wyświetlił mi się komar;D pytanie mam - identyfikatory na ten zlot chcecie?? nie mieszczę się w budżecie 🙁
wisienka29 pisze:
nie ma dalej, aktualizowałam przeglądarkę, może dlatego
verin pisze:
a mnie naprawdę nie będzie... mam przeprowadzkę do innego miasta bo .... jestem w ci azy....
verin pisze:
no ja tam nie wiem czy zabawne to jest ale może i zły dzie n wybraam ale be dziecie musieli na zlocie poradzi c sobie beze mnie niedlugo wszystkie informacje przekaze wisience
Nawet najdłuższe spotkanie kończy się rozstaniem .
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej