Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
verin pisze:
Witam serdecznie mam ochote sobie ponarzekac. na was , dziwię się , że wisienka was jeszcze lubi xd ludzie było milion wiadomosci na forum o noclegach i z praktycznie każdym pisałam prywatne wiadomości... dlaczego tak ciężko zajrzeć na forum i przeczytać wątek , ba jeden post xd juz kolejna osoba krzyczy , że chce nocleg a na liste sie nie zapisała albo ktoś zapomniał ją zapisac ! ludzie powagi trochę ! ja hostelu nie powiększe!!!
verin pisze:
kochana to nie może być ostatni Twój zlot bo właśnie planuję w wakacje poprosic ciotke o udostępnienie domków nad morzem dla naszej ajsingowej rodziny🙂
wisienka29 pisze:
verin pisze:kochana to nie może być ostatni Twój zlot bo właśnie planuję w wakacje poprosic ciotke o udostępnienie domków nad morzem dla naszej ajsingowej rodziny🙂
oooo, to może przedostatni zlot;D relaks nad morzem przed weselem dobrze mi zrobi;D już to widzę, karaoke na plaży;D odlot;P
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
bojka pisze:
verin pisze:Witam serdecznie mam ochote sobie ponarzekac. na was , dziwię się , że wisienka was jeszcze lubi xd ludzie było milion wiadomosci na forum o noclegach i z praktycznie każdym pisałam prywatne wiadomości... dlaczego tak ciężko zajrzeć na forum i przeczytać wątek , ba jeden post xd juz kolejna osoba krzyczy , że chce nocleg a na liste sie nie zapisała albo ktoś zapomniał ją zapisac ! ludzie powagi trochę ! ja hostelu nie powiększe!!!
po co te nerwy 🙂 usmiechnij sie 🙂 ja bede miala nockeg w poznaniu po prostu chcialam spedzic z Wami noc 🙂 nie uda sie trudno 🙂
wisienka29 pisze:
verin pisze:kochana to nie może być ostatni Twój zlot bo właśnie planuję w wakacje poprosic ciotke o udostępnienie domków nad morzem dla naszej ajsingowej rodziny🙂
oooo, to może przedostatni zlot;D relaks nad morzem przed weselem dobrze mi zrobi;D już to widzę, karaoke na plaży;D odlot;P
verin pisze:
jestem za😃 a kamerzysta wleci zdyszany zanami bo na wysportowanego nie wyglądałxd
bojka pisze:
verin pisze:jestem za😃 a kamerzysta wleci zdyszany zanami bo na wysportowanego nie wyglądałxd
hahahah 🙂 ale serio 🙂 z piatku na sonbote bee wracac z pracy o 6 na 8 egzam i szybko do Was 🙂 pikawa mi trzasnie 🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej