Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
madziula90 pisze:
Moim faworytem jest greegor i ja za niego trzymam kciuki 🙂
życie jest po to, aby walczyć...
madziula90 pisze:
Skoro już odpadłam to jeszcze słówko do jurorów tak na przyszłość 😛 Skoro piszecie komentarz i dajecie przy nim 5 to chyba w jakimś stopniu podoba się wam nagranie, więc dziwi mnie potem przy ostatecznej ocenie 0 😛 Dosyć dziwna rozbieżność w skali 1-6 ocena bardzo dobra a w skali 0-20 zero to dosyć zastanawiające 😛 Jeszcze raz miłej zabawy 🙂
Justyś
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
Edytowano 11 stycznia 2011 o 15:15.
strit50 pisze:
Ja nawet nie zdążyłem oddać oceny grrr😕 był tylko 1 dzień, 12h, a mnie nie było
madziula90 miałaby Tak, ode mnie 😉
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
justysia663778 pisze:
madziula90 pisze:Skoro już odpadłam to jeszcze słówko do jurorów tak na przyszłość 😛 Skoro piszecie komentarz i dajecie przy nim 5 to chyba w jakimś stopniu podoba się wam nagranie, więc dziwi mnie potem przy ostatecznej ocenie 0 😛 Dosyć dziwna rozbieżność w skali 1-6 ocena bardzo dobra a w skali 0-20 zero to dosyć zastanawiające 😛 Jeszcze raz miłej zabawy 🙂
Moją całą ocenę, ocenę z całego konkursu mam zapisaną w openofiice. Jeśli jest coś nie tak, czujesz się niesprawiedliwie oceniona daj znać, wyślę na meila i będziesz wiedziała wszystko.
Zaznacze tylko, że jak mieliśmy oceniać od 15 w dół, a np 16 osób miało przy komentarzu 5 to ktoś musiał dostać 0 punktów.
strit50 pisze:
Ja nawet nie zdążyłem oddać oceny grrr😕 był tylko 1 dzień, 12h, a mnie nie było
madziula90 miałaby Tak, ode mnie 😉
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej