Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
sianko69 pisze:
Nie proponuje pieniędzy, bo nie szukam gościa na występ...robimy pewien projekt, swoją wersję pewnego hitu. Szukam kogoś kto ma ochote coś stworzyć i przy okazji dobrze się zabawić.
A teraz po koleji
@natalaa2724 - prosze cię, bez wywodów filozoficznych, to czy ktoś zna swoją wartość (nie cenę, bo cenę znają ludzie zbyt dumni i pyszni na to przedsięwzięcie) to jego prywatna sprawa, dumni się z tym obnoszą, a "normalni" (tak ich nazwijmy) nie wspominają o tym, lecz pokazują co potrafią.
@kaspo - "lubi szalone pomysły" To jest nośnik całego ogłoszenia, nie jestem poważnym inwestorem który załatwi ci kontrakt z RHCP tylko współtwórcą pewnej idei, pewnego planu. Chce znaleźć kogoś, z kim będzie mi się przyjemnie pracowało, a nie kogoś kto zobaczy cenę swojego "udziału" w projekcie i łaskawie zaoferuje mi dwa razy tyle za użyczenie swego cudownego głosu. Ktoś kto zgadza się z tym krótkim, ale jakże treściwym opisem zamieszczonym w moim skromnym ogłoszeniu na pewno zainteresuje się i napisze. I takiego kogoś właśnie szukam.
@bocin - jeszcze nikt nie mówił o kupowaniu 🙂
@mruq - kiedy po raz kolejny widzisz napis "taki nick już istnieje" lub "login zajęty" to na stałe przypisujesz sobie jakąś liczbę, taką która ci się kojarzy. Tak powstało wszystko co związane ze mną i ma 69 w nazwie 🙂 (no, prawie wszystko)
i jeszcze raz @bocian - oferuję współprace w miłej atmosferze, z młodymi, pełnymi zapału ludźmi. Oraz fakt, że zrobiłeś w życiu coś ciekawego. I uwaga, dodatkowo będziesz mógł kiedyś (jak już nasze dzieło będzie sławne) powiedzieć "pomogłem im, bo miałem zaje*isty głos"
Pozdrawiam 🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
Edytowano 16 marca 2011 o 20:16.
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej