Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 4 grudnia 2010 o 21:41.
David Top
sianko69 pisze:
Szukasz zabawy? My szukamy dobrego...wróć...genialnego wokalisty!
Jeśli masz zaje*isty głos, jesteś pewny siebie i lubisz szalone pomysły ---> pisz na maila mademan69@onet.pl
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
bocin pisze:
Ja mam zajebisty głos, ale się nie sprzedaję. 😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
a to nie jest tak ze poprostu masz za wysokoa cena? 😜
bocin pisze:
kaspo pisze:a to nie jest tak ze poprostu masz za wysokoa cena? 😜
Niee... po prostu nikt nie ma tego, czego bym chciał. Jedyne co mi mogą zaoferować to pieniądze. A na co mi one? : O
kaspo pisze:
Osz Ty, czyli Damian Tobie juz nie potrzeba pieniedzy? Kurcze, na nastepny raz w takim razie stawiaj piwo 😜
Edytowano 4 grudnia 2010 o 21:55.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej