30 grudnia 2010 o 14:51
Zgłoś do moderacji
hehe
🙂
Ty Damian w końcu idziesz na ten pre-casting czy nie ?
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
30 grudnia 2010 o 14:55
Zgłoś do moderacji
No, ale ja tam wolę wiesz posłuchać świetnych głosów. Najbardziej uwielbiam Leonę i Shayne'a. Posłuchajcie na yt jak nie słuchaliście.
30 grudnia 2010 o 15:20
Zgłoś do moderacji
ja słyszałem leone i ma super głos normalnie
😃 ciekawe jak bedzie na pre castingu we wrocku jak to bedzie wygladac ???
😛
Adam Lambert THE BEST !!!!
adamo007 mężczyzna

30 grudnia 2010 o 15:34
Zgłoś do moderacji
Pewnie będzie duże X a o reszcie nie mam zielonego pojęcia 😃. A co do Shayne'a też ma świetny głos-somewhere over the rainbow-finał 2 sezonu-Simon stwierdził wtedy że to był najlepszy występ do tej pory. A pytanko mam-lubisz A.Lamberta?
30 grudnia 2010 o 16:24
Zgłoś do moderacji
ja też do wrocka i odp. tak lubie jego wykonania piosenek a głos to ma taki że można pomazyc jesli chodzi o mnie hehe
😃
Adam Lambert THE BEST !!!!
linamusic kobieta, 40
Lublin

Nagrań: 11, Postów: 114
30 grudnia 2010 o 16:54
Zgłoś do moderacji
właśnie się dowiedziałam, że oprócz programu "x-factor" startują 2 inne programy 'szukające śpiewających': "Bitwa na głosy" (TVP2) i "Must be the music" (Polsat). Podobno mają być emitowane o tej samej porze (sobota godz.20). Co o tym sądzicie? Czy nie uważacie, że troszkę za dużo będzie tych projektów w jednym sezonie?
🙂)
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
adamo007 mężczyzna

30 grudnia 2010 o 17:04
Zgłoś do moderacji
No dużo, ale i tak X Factor będzie najlepsze. Zresztą nie wiem czemu ale czytałem że ma wejść za taniec z gwiazdami... A co do Lamberta jest świetny. A jak coś to zapraszam na www.glambert.forumowisko.net dla fanów tego artysty.
30 grudnia 2010 o 17:20
Zgłoś do moderacji
może i dużo tego, ale czy to źle? ja się tam cieszę, większa szansa dla nas - śpiewających
😉
adamo007 mężczyzna

30 grudnia 2010 o 17:26
Zgłoś do moderacji
No tak, ale popatrzmy na to tak: jak wyszedł Polsat a jak TVN z programami? Niby Polsat miał tego Idola ale tak naprawdę to jest tak: Ania Dąbrowska, Flinta, Wydra, Brodka i tyle. Niby Fabryka Gwiazd miała być taka świetna,ale była klapą zupełną. Ja sądze że TVN pobije wszystkich na łeb na wiosnę. A jakie byście chcieli studio X Factor?
30 grudnia 2010 o 17:32
Zgłoś do moderacji
no tak, to nie ulega wątpliwości, że TVN zna się na produkcji programów rozrywkowych i potrafi zrobić z nich prawdziwe telewizyjne hity, ale można w sumie spróbować w każdym z programów czyż nie?
adamo007 mężczyzna

30 grudnia 2010 o 17:36
Zgłoś do moderacji
No tak można, ja wiesz , jak pisałem wcześniej na razie sobie odpuszczam, ale też mam wątpliwości, a też jakoś ludzie obok mi nie pomagają...
30 grudnia 2010 o 17:41
Zgłoś do moderacji
no ja też mam jak na razie poważne wątpliwości jeśli chodzi o mój udział w tego typu programach.. a jeśli chodzi o 'ludzi obok mnie' to aż za bardzo chcą pomóc, lecz niestety ze średnim skutkiem..
adamo007 mężczyzna

30 grudnia 2010 o 17:47
Zgłoś do moderacji
No, a mi mówią że nie umiem śpiewać (niektórzy). A ja nie jestem jakąś super pewną siebie osobą. Wiem że potrafiłbym zaśpiewać wiele nut i zrobić show, ale się obawiam obcych ludzi... I co sobie pomyślą. Teraz się uczę piosenek Shayne'a Warda. Ale tak w ogóle chodziłem na zajęcia z emisji głosu i mi powiedziała nauczycielka że jedyną rzeczą jest rozszerzenie falsetu w wyższych partiach utworu. No i marzenia mam z muzyką związane i chciałbym je kiedyś spełnić,ale się boje występów i za bardzo biorę sobie opinię innych do serca...