30 grudnia 2010 o 11:16
Zgłoś do moderacji
Najgorzej mają ci,którzy nigdy nie występowali przed kamerami,widownia i jury
🙂
Bo na właściwym castingu dopiero zaczyna się prawdziwy stres ;]
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
30 grudnia 2010 o 11:20
Zgłoś do moderacji
Ja mam stres nawet jak śpiewam w szkole. Np ostatnio był Konkurs Muzyki Nowoczesnej (którego sam byłem pomysłodawcą) i zająłem 2 miejsce. Denerwowałem się okropnie-ale nie wiem skąd jak zacząłem się ruszać (co też publikę wprawiło w nie małe zdumienie) to nerwy uszły. Co prawda miałem trochę za wysoki podkład i na refrenie darłem gardło, no ale 2 miejsce było. A że tak spytam jest ktoś z Bielska Białej 😃?
30 grudnia 2010 o 12:15
Zgłoś do moderacji
halamadrid pisze:
Prettyvisitors...może szastanie językami zostaw na casting albo jakiś późniejszy etap, bo na pre-castingu nie warto marnować takich piosenek
🙂 Sam chciałem zaśpiewać piosenkę z Cinema Paradiso, ale zrezygnowałem. i jeśli dostanę się do kolejnego etapu to może tam zaśpiewam.
czy ja wiem czy 'szastanie'.. ja po prostu ten język uwielbiam i na co dzień śpiewam trochę w tym języku..
niby tak, ale słyszałam, że niby to co się zaśpiewa na pre-castingu trzeba później zaśpiewać na ewentualnym castingu przed jury. a poza tym następnego etapu może po prostu nie być xd
adamo007 mężczyzna

30 grudnia 2010 o 12:28
Zgłoś do moderacji
A czy w innych edycjach jest coś takiego jak Pre-casting? Bo chyba nie ma, tylko u nas wymyślili coś takiego
30 grudnia 2010 o 12:33
Zgłoś do moderacji
chyba właśnie nie ma w innych xD
adamo007 mężczyzna

30 grudnia 2010 o 13:14
Zgłoś do moderacji
No właśnie. I kolejny bezsens-pre-casting trwa od 10 do 20, a casting ( na którym mają być Ci co przeszli pre-casting_) trwa 3 dni.
ninapiano kobieta, 30
Gdynia

Nagrań: 38, Postów: 9
30 grudnia 2010 o 13:15
Zgłoś do moderacji
nie no jak czytałam ogólnie na wiki to tam było "castingi (pierwszy z producentami, DRUGI Z JURY)" i to było ogolnie o x factor nie tylko w Polsce
najna
adamo007 mężczyzna

30 grudnia 2010 o 13:19
Zgłoś do moderacji
Ale na co by puszczali tą dziewczynę co była prostytutką w sezon 7 w UK? I paru innych?
30 grudnia 2010 o 13:25
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
Ale na co by puszczali tą dziewczynę co była prostytutką w sezon 7 w UK? I paru innych?
A czemu puścili w Mam Talent kolesia który wpieprzał bigos na czas ???
Oglądalność drogi kolego
🙂
Ludzie chcą się często i gęsto z kogoś ponabijać...
adamo007 mężczyzna

30 grudnia 2010 o 13:29
Zgłoś do moderacji
No wiesz, w UK 7 sezon oglądało coś będzie koło 15 milionów. Teraz patrzę na wyniki oglądalności-finał obejrzało 16,55 mln widzów. A co ciekawe tam z każdym kolejnym sezonem liczba widzów rośnie. Zresztą chętnych do występu też 😃 ciekawe jak u nas będzie.
30 grudnia 2010 o 13:37
Zgłoś do moderacji
Nie wiem...z Mam Talent u nas było odwrotnie...ale tak mi się tylko WYDAJE.
hmm...oby u nas też tak było
🙂
adamo007 mężczyzna

30 grudnia 2010 o 13:38
Zgłoś do moderacji
Ja na razie nie idę do programu, choć to moje marzenie-może doczekać 7 edycji i takiej oglądalności 🙂
30 grudnia 2010 o 13:42
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
Ja na razie nie idę do programu, choć to moje marzenie-może doczekać 7 edycji i takiej oglądalności
🙂
hahaha dobre xD
to jeszcze ok. 7 lat sobie poczekasz...
Jak u nas pewnie zrobią 3-4 i zmienią
😃
I co ty wtedy zrobisz ?
Będziesz musiał jechać za granicę...najlepiej do UK bo tam jest Cheryl Cole ;]
adamo007 mężczyzna

30 grudnia 2010 o 13:45
Zgłoś do moderacji
no chyba że się zdecyduje. Bo musze iść na studia, bo se wymyśliłem LO a teraz żałuje. Chyba idę na filologię Polską ze specjalizacją medioznawstwo, a co do oglądalności MT to cóż najmniejszą miała 1 edycja-5,205 mln, druga 5,564 mln, a trzecia 5,276 mln co ciekawe jest taki sam schemat jak z X Factorem w UK, tam też 3 miała mniej niż 2 a od czwartej rośnie.
30 grudnia 2010 o 14:38
Zgłoś do moderacji
ja tam bym nie czekał na 7 edycje mimo wszystko xd