Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kamila : )
halamadrid pisze:
adamo007 pisze:A excuse me a Gdańsk?😃
Do gdańska Kamila ma dalej niż do wawki.
westie89 pisze:
Ale 2 dodatkowe dni na zdobycie transportu🙂
🙂
Nemo est casu bonus
night pisze:
nooo za rok się postaram bardziej🙂 a pomiędzy jeszcze szansa na sukces..i zawsze chiałam w tak to leciało wystąpić ahh
😊
Nemo est casu bonus
Edytowano 13 stycznia 2011 o 19:35.
night pisze:
chris przepraszam😃 odpiszę jutro bo jak dziś odpisze to to będzie jedno zdanie bo nie mam sily na nic a zwlaszcza na rozmowy takie wiesz:>
też się cieszę😊 będę się modlić za wszystkich xd a Wy za mnie bo nie ucze sie na jutro bo za duzo wrazen dzis ahah
😜
Edytowano 13 stycznia 2011 o 19:36.
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
adamo007 pisze:
Zróbmy jakieś rozdzielenie. Niech Madrid jest Adam, a ja bedę Adamo bo kurde nie wiem o kim mowa😃
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
confusion8 pisze:
aa. ma ktoś też tak daleko, że musi na jutrzejszy casting o 3 wstać ? : D
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej