Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
halamadrid pisze:
007chris007 pisze:
Broń naszego honoru.Razem z Niepokonanym.
Postaram się.🙂
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
007chris007 pisze:
W tobie i Niezapomnianym nadzieja.
Bo złośnica jak widać wymiękła.
Nemo est casu bonus
kamila : )
night pisze:
złośnica pff😜 nie wymiękłam tylko wujek nawalił
😃 a poza tym byłam dziś na swojej pierwszej lekcji śpiewu i fruwam ze szczęścia dotąd xd
Nemo est casu bonus
adamo007 pisze:
A wałówe macie? Bo ja właśnie wcinam zapiekanki😃
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
007chris007 pisze:
W tobie i Niezapomnianym nadzieja.
Bo złośnica jak widać wymiękła.
No cóż...przykre, że Night nie będzie, ale obiecuje, że będzie się modlić,to prawie jakby tam była.
night pisze:
dowiedzialam się że mam w sobie muzykalność, piękny głos, dobrą dykcje i że powinnam wiazac ze spiewem swoja przyszlosc;O
no i żebym przestala sie bać swojego głosu😃 i ćwiczyła oddech xd
Nemo est casu bonus
night pisze:
dowiedzialam się że mam w sobie muzykalność, piękny głos, dobrą dykcje i że powinnam wiazac ze spiewem swoja przyszlosc;O
no i żebym przestala sie bać swojego głosu😃 i ćwiczyła oddech xd
adamo007 pisze:
A excuse me a Gdańsk?😃
Nemo est casu bonus
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej