Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
niepokonany17 pisze:
Tylko ising nas kocha! ahahahahahahaha
Dobra,ja tam jadę,co będzie to będzie...
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
007chris007 pisze:
astrea pisze:007chris007 pisze:astrea pisze:Ej to zacznijcie po angielsku, wtedy kazą zaśpiewać drugą😃 Czyli zaśpiewacie dwie,a nie jedną
😉
Nic ci to nie da jeśli nie masz tego czegoś...ja się spodziewam czego oni oczekują.
Musicie się wyróżniać z tłumu...nie,nie głupotą😜
Po pierwsze to ja mówię do ogółu,nie do indywidualnej osoby🙂
Skoro mnie osobiście zaprosili to ja chyba tego problemu nie mam, użyłam drugiej osoby ;>
Osobiście ? a jak inaczej mieli ?
Nie chcę krakać ale to że zaśpiewałaś 2 piosenkę nie znaczy że już przechodzisz...nie zdziwiłbym się gdyby ktoś to nagrywał i przesłuchiwał,a ktoś inny decydował czy przejdziesz.
astrea pisze:
Mam nadzieję,że teraz już mają świadomość,że będą tłumy i jakoś poprawią organizację.
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
kamila : )
astrea pisze:
No co Ty😃 Po prostu zaprosili na casting.Tu,przez ising.
greenpath pisze:
astrea pisze:Mam nadzieję,że teraz już mają świadomość,że będą tłumy i jakoś poprawią organizację.
Co ty.. Nic nie zrobią. Mają to w dupie. Jak byłem na FunZlocie BrzydUli to było dokładnie to samo. 0 organizacji. 0 myślenia ze strony TVNu🙁.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej