Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
kamila : )
007chris007 pisze:
astrea pisze:Ej to zacznijcie po angielsku, wtedy kazą zaśpiewać drugą😃 Czyli zaśpiewacie dwie,a nie jedną
😉
Nic ci to nie da jeśli nie masz tego czegoś...ja się spodziewam czego oni oczekują.
Musicie się wyróżniać z tłumu...nie,nie głupotą😜
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
night pisze:
Chris...naprawdę to miłe co mówisz ...i masz racje jestem wrażliwa i te wszystkie bajery...ale nie musisz mi mówić że się nie nadaje ahahaha xD
spokojnie..spokojnie....jeszcze trochę oddycham;d
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
astrea pisze:
007chris007 pisze:astrea pisze:Ej to zacznijcie po angielsku, wtedy kazą zaśpiewać drugą😃 Czyli zaśpiewacie dwie,a nie jedną
😉
Nic ci to nie da jeśli nie masz tego czegoś...ja się spodziewam czego oni oczekują.
Skoro mnie osobiście zaprosili to ja chyba tego problemu nie mam, użyłam drugiej osoby ;>
astrea pisze:
007chris007 pisze:astrea pisze:Ej to zacznijcie po angielsku, wtedy kazą zaśpiewać drugą😃 Czyli zaśpiewacie dwie,a nie jedną
😉
Po pierwsze to ja mówię do ogółu,nie do indywidualnej osoby🙂
Skoro mnie osobiście zaprosili to ja chyba tego problemu nie mam, użyłam drugiej osoby ;>
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
A czy ja mówie,ze to gwarantuje przejscie? Chyba skoro zaśpiewac 2 piosenki to masz szanse na pokazanie WIĘCEJ... o to mi tylko chodziło...
littlexdeath pisze:
astrea pisze:007chris007 pisze:astrea pisze:Ej to zacznijcie po angielsku, wtedy kazą zaśpiewać drugą😃 Czyli zaśpiewacie dwie,a nie jedną
😉
no to masz szczęście, zresztą zasłuzenie😉
Edytowano 8 stycznia 2011 o 21:01.
astrea pisze:
littlexdeath pisze:astrea pisze:007chris007 pisze:astrea pisze:Ej to zacznijcie po angielsku, wtedy kazą zaśpiewać drugą😃 Czyli zaśpiewacie dwie,a nie jedną
😉
no to masz szczęście, zresztą zasłuzenie😉
Jakie tam szczęście, tak samo jak wszyscy będę liczyć pewnie na szczęscie i dadzą mi zaśpiewać 10 sekund😉 Dlatego powaznie sie zastanawiam,czy w ogóle jechać.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej