Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
michellebdg pisze:
007chris007 pisze:
Ja wiem że bym pre przeszedł,ale nie chcę jechać ponad 300km żeby przejść pre-casting,później na casting właściwy znowu jechać i wtedy odpaść...albo co gorsza przejść i odpaść w odcinkach emitowanych w TV.
To by był ból..najgorzej jest spaść z wysokiej góry.
też by mi było głupio odpaść już w tych emitowanych odcinkach.. ale mimo wszystko to by wiele znaczyło🙂 sam fakt dostania się do nich
🙂 to już pewien sukces.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
~ I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
astrea pisze:
michellebdg pisze:007chris007 pisze:
Ja wiem że bym pre przeszedł,ale nie chcę jechać ponad 300km żeby przejść pre-casting,później na casting właściwy znowu jechać i wtedy odpaść...albo co gorsza przejść i odpaść w odcinkach emitowanych w TV.
też by mi było głupio odpaść już w tych emitowanych odcinkach.. ale mimo wszystko to by wiele znaczyło🙂 sam fakt dostania się do nich
🙂 to już pewien sukces.
Nawet jakbyś przeszła casting tv to nie ma pewności,ze w ogole Cie pokazą w tv.
astrea pisze:
Pozwolę sobie skopiować z innego wątku...
słuchajcie.. moje wnioski i wrażenia : ludzie ! to był jeden wielki syf..kompletny brak organizacji ! jedna toaleta na tysiąc osób...wyobrażacie sobie ? a co do samych castingów...hahahaha słuchajcie🙂 te osoby co miały szczescie i weszły na początku to przesłuchania odbywały się normalnie.. jedna osoba, komisja, kamera, wszystko ok
😉 po jakimś czasie do pokoju wpuszczano 3 osoby potem 10 a później 30 HAHA. tych 30-stu dzielono na 3 grupy po 10 osób , wchodziliśmy do jakiegoś małego pomieszczenia gdzie nie było kamer, a niby nagrania miały być rejestrowane tak ? wiec od razu było wiadomo że to jakieś gówno.. babka stała i kazała zaśpiewac fragment
😃 rozumiecie ? fragment
🙂 działało to na takiej zasadzie : 5 sec śpiewu, następny.. 5sec śpiewu , następny haha
😃 ja akurat miałem szczęście że pozwoliła mi zaśpiewac drugą piosenke
😊 po przesłuchaniu standardowy tekst..zadzwonimy jak zostaniecie wybrani
😃 CZEKAM NA RELACJE INNYCH OSÓB
😛
Powiem Wam,że wychodzi na to,ze kto nie wejdzie wczesnie tylko jak sie juz przesłuchu.jący zmęczą to ma pecha...😕
niepokonany17 pisze:
A czy w twojej grupie śpiewał ktoś dwie po ang?
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
klimekona pisze:jeden koles wmojej grupie miał na szybko sobie znale żć polska bo u kazali
Pewnie chcieli sprawdzić czy nie ma wady wymowy albo czegos takiego.Bo wtedy śpiewać po polsku to aż uszy bolą...
michellebdg pisze:
astrea pisze:michellebdg pisze:007chris007 pisze:
🙂 to już pewien sukces.
Nawet jakbyś przeszła casting tv to nie ma pewności,ze w ogole Cie pokazą w tv.
a po głównym castingu co jest w takim razie? jak nie program w tv?🙂
Edytowano 8 stycznia 2011 o 20:22.
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
niepokonany17 pisze:
Dzięki Piotrek,czyli muszę przygotować coś po polsku...swietnie;]
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
littlexdeath pisze:
pozwoliłam sobie również skopiować, nawet nei wiem kto to pisał: "słuchajcie.. moje wnioski i wrażenia : ludzie ! to był jeden wielki syf..kompletny brak organizacji ! jedna toaleta na tysiąc osób...wyobrażacie sobie ? a co do samych castingów...hahahaha słuchajcie🙂 te osoby co miały szczescie i weszły na początku to przesłuchania odbywały się normalnie.. jedna osoba, komisja, kamera, wszystko ok
😉 po jakimś czasie do pokoju wpuszczano 3 osoby potem 10 a później 30 HAHA. tych 30-stu dzielono na 3 grupy po 10 osób , wchodziliśmy do jakiegoś małego pomieszczenia gdzie nie było kamer, a niby nagrania miały być rejestrowane tak ? wiec od razu było wiadomo że to jakieś gówno.. babka stała i kazała zaśpiewac fragment
😃 rozumiecie ? fragment
🙂 działało to na takiej zasadzie : 5 sec śpiewu, następny.. 5sec śpiewu , następny haha
😛
100% się zgadzam. też spiewałam dwie piosenki ale na niwiele się to zdało, z tych 10 osób które śpiewały czasem ktoś dostawał sie do '2 etapu' czyli jak przypuszczam miał szanse zarejestrrowania sie, ale kto t wie. reszcie standardowy tekst jaki juz padl 'zadzwonimy'
klimekona pisze:
littlexdeath pisze😛ozwoliłam sobie również skopiować, nawet nei wiem kto to pisał: "słuchajcie.. moje wnioski i wrażenia : ludzie ! to był jeden wielki syf..kompletny brak organizacji ! jedna toaleta na tysiąc osób...wyobrażacie sobie ? a co do samych castingów...hahahaha słuchajcie
🙂 te osoby co miały szczescie i weszły na początku to przesłuchania odbywały się normalnie.. jedna osoba, komisja, kamera, wszystko ok
😃 rozumiecie ? fragment
😛
100% się zgadzam. też spiewałam dwie piosenki ale na niwiele się to zdało, z tych 10 osób które śpiewały czasem ktoś dostawał sie do '2 etapu' czyli jak przypuszczam miał szanse zarejestrrowania sie, ale kto t wie. reszcie standardowy tekst jaki juz padl 'zadzwonimy'
co???????? jaki drugi etap??? to byl ten sam casting na ktorym ja byłam???????????????????????
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!