Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
michellebdg pisze:
007chris007 pisze:
Ja wiem że bym pre przeszedł,ale nie chcę jechać ponad 300km żeby przejść pre-casting,później na casting właściwy znowu jechać i wtedy odpaść...albo co gorsza przejść i odpaść w odcinkach emitowanych w TV.
To by był ból..najgorzej jest spaść z wysokiej góry.
też by mi było głupio odpaść już w tych emitowanych odcinkach.. ale mimo wszystko to by wiele znaczyłosam fakt dostania się do nich
to już pewien sukces.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
~ I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
astrea pisze:
michellebdg pisze:007chris007 pisze:
Ja wiem że bym pre przeszedł,ale nie chcę jechać ponad 300km żeby przejść pre-casting,później na casting właściwy znowu jechać i wtedy odpaść...albo co gorsza przejść i odpaść w odcinkach emitowanych w TV.
też by mi było głupio odpaść już w tych emitowanych odcinkach.. ale mimo wszystko to by wiele znaczyłosam fakt dostania się do nich
to już pewien sukces.
Nawet jakbyś przeszła casting tv to nie ma pewności,ze w ogole Cie pokazą w tv.
astrea pisze:
Pozwolę sobie skopiować z innego wątku...
słuchajcie.. moje wnioski i wrażenia : ludzie ! to był jeden wielki syf..kompletny brak organizacji ! jedna toaleta na tysiąc osób...wyobrażacie sobie ? a co do samych castingów...hahahaha słuchajciete osoby co miały szczescie i weszły na początku to przesłuchania odbywały się normalnie.. jedna osoba, komisja, kamera, wszystko ok
po jakimś czasie do pokoju wpuszczano 3 osoby potem 10 a później 30 HAHA. tych 30-stu dzielono na 3 grupy po 10 osób , wchodziliśmy do jakiegoś małego pomieszczenia gdzie nie było kamer, a niby nagrania miały być rejestrowane tak ? wiec od razu było wiadomo że to jakieś gówno.. babka stała i kazała zaśpiewac fragment
rozumiecie ? fragment
działało to na takiej zasadzie : 5 sec śpiewu, następny.. 5sec śpiewu , następny haha
ja akurat miałem szczęście że pozwoliła mi zaśpiewac drugą piosenke
po przesłuchaniu standardowy tekst..zadzwonimy jak zostaniecie wybrani
CZEKAM NA RELACJE INNYCH OSÓB
Powiem Wam,że wychodzi na to,ze kto nie wejdzie wczesnie tylko jak sie juz przesłuchu.jący zmęczą to ma pecha...
niepokonany17 pisze:
A czy w twojej grupie śpiewał ktoś dwie po ang?
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
klimekona pisze:jeden koles wmojej grupie miał na szybko sobie znale żć polska bo u kazali
Pewnie chcieli sprawdzić czy nie ma wady wymowy albo czegos takiego.Bo wtedy śpiewać po polsku to aż uszy bolą...
michellebdg pisze:
astrea pisze:michellebdg pisze:007chris007 pisze:
to już pewien sukces.
Nawet jakbyś przeszła casting tv to nie ma pewności,ze w ogole Cie pokazą w tv.
a po głównym castingu co jest w takim razie? jak nie program w tv?
Edytowano 8 stycznia 2011 o 20:22.
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
niepokonany17 pisze:
Dzięki Piotrek,czyli muszę przygotować coś po polsku...swietnie;]
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
littlexdeath pisze:
pozwoliłam sobie również skopiować, nawet nei wiem kto to pisał: "słuchajcie.. moje wnioski i wrażenia : ludzie ! to był jeden wielki syf..kompletny brak organizacji ! jedna toaleta na tysiąc osób...wyobrażacie sobie ? a co do samych castingów...hahahaha słuchajciete osoby co miały szczescie i weszły na początku to przesłuchania odbywały się normalnie.. jedna osoba, komisja, kamera, wszystko ok
po jakimś czasie do pokoju wpuszczano 3 osoby potem 10 a później 30 HAHA. tych 30-stu dzielono na 3 grupy po 10 osób , wchodziliśmy do jakiegoś małego pomieszczenia gdzie nie było kamer, a niby nagrania miały być rejestrowane tak ? wiec od razu było wiadomo że to jakieś gówno.. babka stała i kazała zaśpiewac fragment
rozumiecie ? fragment
działało to na takiej zasadzie : 5 sec śpiewu, następny.. 5sec śpiewu , następny haha
100% się zgadzam. też spiewałam dwie piosenki ale na niwiele się to zdało, z tych 10 osób które śpiewały czasem ktoś dostawał sie do '2 etapu' czyli jak przypuszczam miał szanse zarejestrrowania sie, ale kto t wie. reszcie standardowy tekst jaki juz padl 'zadzwonimy'
klimekona pisze:
littlexdeath piszeozwoliłam sobie również skopiować, nawet nei wiem kto to pisał: "słuchajcie.. moje wnioski i wrażenia : ludzie ! to był jeden wielki syf..kompletny brak organizacji ! jedna toaleta na tysiąc osób...wyobrażacie sobie ? a co do samych castingów...hahahaha słuchajcie
te osoby co miały szczescie i weszły na początku to przesłuchania odbywały się normalnie.. jedna osoba, komisja, kamera, wszystko ok
rozumiecie ? fragment
100% się zgadzam. też spiewałam dwie piosenki ale na niwiele się to zdało, z tych 10 osób które śpiewały czasem ktoś dostawał sie do '2 etapu' czyli jak przypuszczam miał szanse zarejestrrowania sie, ale kto t wie. reszcie standardowy tekst jaki juz padl 'zadzwonimy'
co???????? jaki drugi etap??? to byl ten sam casting na ktorym ja byłam???????????????????????
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazł się taneczny utwór Shakiry z filmu Zwierzogród 2, biesiadny przebój zespołu Baciary, refleksyjna propozycja Budki Suflera, eurodance’owy klasyk Eiffel 65, poruszająca ballada Tiny Turner oraz jeden z największych klubowych hitów Rihanny. Wybierz coś dla siebie i nagraj własną wersję.
Zobacz więcej