Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
syrobek123456 pisze:
wrucil juz moze ktos z zabrza ??
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
greenpath pisze:
Ja mam 40 km do Wawki i dylemat :
Czy może jednak iść na casting w TYM ROKU, za ROK, czy za dwa LATA ?
kamila : )
007chris007 pisze:
greenpath pisze:Ja mam 40 km do Wawki i dylemat :
Czy może jednak iść na casting w TYM ROKU, za ROK, czy za dwa LATA ?
Za rok bym ci radził.
Spotkasz MNIE xD
Trochę poćwiczysz i powalisz ich na kolana.
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
michellebdg pisze:
night pisze:klimekona pisze:Hej! Właśnie wróćiłam z castingu w Zabrzu. Jestem mile zaskoczona organizacją (mam porównanie z beznadziejnym castingiem do spiewaj i walcz). Przyszło bardzo dużo ludzi. ja miałam gdzieś nr 14.. Śpiewało się po 5 osób do mikrofonu, każdy kto co chciał🙂
jak to po 5 osób? dokładniej jakbyś mogła;d
noo właśnie? również proszę o szczegóły😃
night pisze:
ja też się wahałam ale co mi szkodzi isć i teraz i za rok... a wiadomo czy dożyje do 2012? xddd
klimekona pisze:
michellebdg pisze:night pisze:klimekona pisze:Hej! Właśnie wróćiłam z castingu w Zabrzu. Jestem mile zaskoczona organizacją (mam porównanie z beznadziejnym castingiem do spiewaj i walcz). Przyszło bardzo dużo ludzi. ja miałam gdzieś nr 14.. Śpiewało się po 5 osób do mikrofonu, każdy kto co chciał🙂
jak to po 5 osób? dokładniej jakbyś mogła;d
noo właśnie? również proszę o szczegóły😃
jak wyczytali twoj nr np od 1210 do 1220 to szłas za takim kolesiem ktory zaporwadził pod drzwi przesłuchan np do sali "A" i wtedy wchodziło sie po 5 osob. jedna osoba spiewała i cztery stały z boku i słuchały i czeklay na sowja kolej. Spiewało sie do mikrofonu na statywie. mikrofon nie był wyłączony on poprsutu był podłaczony bezpsosrednio do kamery, dlatego zdawało sie jakby był wyłaćzony rozumiecie? sorry ze tak nie składnie pisze ale zmeczona jestem ja spiewałam zwrtotke i ref i dziekujemy nastepna osoba.
Edytowano 8 stycznia 2011 o 19:55.
kamila : )
Edytowano 8 stycznia 2011 o 20:03.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
![]()
"Music gets the best of me" :)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!