Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
halamadrid pisze:
Już jutro pierwszy pre-casting. Jak wasze odczucia? Zostało zaledwie niecałe 26 godzin. Ostatnie momenty na rozśpiewywanie się i rozgrzewanie głosu. Powodzenia.
Nemo est casu bonus
Nemo est casu bonus
Nemo est casu bonus
Nemo est casu bonus
littlexdeath pisze:
z wielką chęcią.. jak tylko moje umiejętności będą choć w najmniejszym stopniu dorównywały twoim xDD czyli pewnie za kilka lat xDD
-Anette-
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
anettexxxczarna pisze:
littlexdeath pisze:z wielką chęcią.. jak tylko moje umiejętności będą choć w najmniejszym stopniu dorównywały twoim xDD czyli pewnie za kilka lat xDD
dasz mi znac na priv jak poszlo na pre i jak to wyglada ok🙂 ?
littlexdeath pisze:
anettexxxczarna pisze:littlexdeath pisze:z wielką chęcią.. jak tylko moje umiejętności będą choć w najmniejszym stopniu dorównywały twoim xDD czyli pewnie za kilka lat xDDdasz mi znac na priv jak poszlo na pre i jak to wyglada ok🙂 ?jasne xDD a w zamian ty trzymasz za mnie kciuki xDD hahah
😜halamadrid na pewno nie. xD ucze sie nie cały rok dopiero ..
-Anette-
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej