Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ladyaga333 pisze:
chris nie ma odwrotu😃
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
ladyaga333 pisze:
mam tylko ruble🙁
😃
prettyvisitors pisze:
xbluesx pisze:ladyaga333 pisze:nie😛 Ja tam będę tylko jako towarzyszka przyjaciółki
😃
ze mną jedzie cała moja ekipa😊 doping xD Ale mam stresaa, a wy ?
😜
ze mną niestety najprawdopodobniej nie będzie nikogo.. pechowy termin.. cała klasa na wycieczce.. przyjaciółka na studniówkę idzie.. po prostu porażka.. jakoś chyba mniej bym się denerwowała, kiedy miałabym jakieś wsparcie na pre-castingu..
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
ladyaga333 pisze:
xbluesx kto z toba jedzie😛 ?
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej