Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Kacpersky551 ®
aannddrreeww pisze:
Jeszcze nie wiemjak zostanie rozwiązany problem ze satrymi nagraniami. Zostanie to przegadane na spotkaniu jurorów (których proszę o ujawnienie się do mnie na priv) Na pewno nikt nie będzie czuł się pokrzywdzony ... bynajmniej nie większość 😉hehe
Pozdrawiam 😆
David Top
kacpersky551 pisze:
piotrek1945 pisze:a co to za różnica hah 😊
I to małe i to małe 😃
David Top
<<''Break Me, Shake Me''>>
mortygirl pisze:
Mam nadzieję, iż Robert powróci na ISING i pociągnie ten konkurs do końca🙂
Już coś wiadomo w sprawie starych nagrań?
Kacpersky551 ®
<<''Break Me, Shake Me''>>
mortygirl pisze:
Aha, no to czekamy😉 Dz za info Kacpersky, obyśmy się tego powrotu doczekali 😉
Kacpersky551 ®
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
norbii56 pisze:
martynkaaa95 pisze:A tak w ogóle, gdzie mamy przesyłać nagrania? 😃
i w tym tkwi problem 🙂)trzeba bedzie zalozyc inny temat tylko i wylacznie do linkow tak jak to bylo w ubieglym roku A tak propo to moze ktorys z jurorow kto ma glowe jeszcze na karku postaral sie kontynuowac to do powrotu Roberta🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
aannddrreeww pisze:
Jeszcze nie wiemjak zostanie rozwiązany problem ze satrymi nagraniami. Zostanie to przegadane na spotkaniu jurorów (których proszę o ujawnienie się do mnie na priv) Na pewno nikt nie będzie czuł się pokrzywdzony ... bynajmniej nie większość 😉hehe
Pozdrawiam 😆
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
whisper pisze:
ja mam takie dziwne przeczucie, ze to ruszy po nowym roku dopiero.. xD
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej