Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
<<''Break Me, Shake Me''>>
mortygirl pisze:
Znowu mam pytanie...czy nagranie może być nagrane z obojętnie jaką datą? bo na początku Robert pisał, iż to ma być 'nowa' piosenka...jednak tak sobie patrzyłam na wklejone przez przedstawicieli poszczególnych krajów nagrania i nie wszystkie są new. Teraz mam dylemat...czy mogę wrzucić przykładowo kiedyś nagraną piosenkę, czy data ma tu znaczenie?
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
mortygirl pisze:
Aha, czyli jednak nowośćQurcze a już myślałam, iż coś starszego przejdzie, no nic dzięki
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
aannddrreeww pisze:
mortygirl pisze:Aha, czyli jednak nowośćQurcze a już myślałam, iż coś starszego przejdzie, no nic dzięki
hehe no niestety.
Jest to ważna informacja dla osób, które dały stare nagranie
pannaanna pisze:
oja.zrobie przekręt. jestem zakebista. Zależy wam na dacie ok. xd
reni31 pisze:
Zdecydowanie Ja Polskę
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
David Top
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znajdziecie mroczny, nocny utwór MECNERA, emocjonalny powrót do solowej twórczości Igora Herbuta, taneczny i dynamiczny singiel Alexa Warrena, synth-popową propozycję Sabriny Carpenter z lekkim, żartobliwym klimatem oraz klasyczną, melancholijną balladę Haliny Frąckowiak.
Zobacz więcej