bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
31 sierpnia 2009 o 10:14
Zgłoś do moderacji
rockann27 pisze:
Nie sztuka oceniać kogoś, jeśli samemu nie ma się nic do zaprezentowania!!!
Elżbieta Zapendowska - ocenia, a nie słyszałem nigdy, aby coś zaprezentowała. Mam rozumieć, że nie zna się na "ocenianiu"?
rockann27 kobieta, 42
Goczałkowice- Zdrój
Nagrań: 115, Postów: 591
31 sierpnia 2009 o 10:21
Zgłoś do moderacji
Wiele osób jest tutaj lepszych bądź gorszych od tych w/w, ale to wcale nie znaczy, że trzeba ich tak jawnie obrażać...
A co do najlepszego nagrania, to wg. mnie powinno je wybierać admin., tak samo jak wybierają najlepsze nagrania konkursowe, jeśli nie, miano "najlepszego nagrania" mogło by po prostu zniknąć!
olka1994r kobieta, 30
Żory
Nagrań: 17, Postów: 1413
31 sierpnia 2009 o 10:22
Zgłoś do moderacji
Nie sztuka oceniać kogoś, nie mając o tym pojęcia. Ona ma nieomylny słuch i wykształcenie muzyczne.
rockann27 kobieta, 42
Goczałkowice- Zdrój
Nagrań: 115, Postów: 591
31 sierpnia 2009 o 10:23
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
rockann27 pisze:Nie sztuka oceniać kogoś, jeśli samemu nie ma się nic do zaprezentowania!!!Elżbieta Zapendowska - ocenia, a nie słyszałem nigdy, aby coś zaprezentowała. Mam rozumieć, że nie zna się na "ocenianiu"?
Pani Ela przez lata uczyła śpiewu, więc chyba wie, co mówi...
norbii56 mężczyzna, 39
Nagrań: 546, Postów: 566
2 września 2009 o 20:55
Zgłoś do moderacji
[cytat=arkoski22]Na isingu istnieje takie coś jak "dam ci 5,6 bo mam cie w znajomych, albo bo cie lubie" lub też dawanie komentarzy w stylu "super" "fajnie " "6 !" w takim celu, aby również od tych osób otrzymać podobne noty. Przez to w niby najlepszych nagraniach widzimy kiepsko śpiewajacych uzytkowników typu ropson, norbii56, pawlunio1990. Kolego sympatyczny oceniasz kogos po znajomych chca to oceniaja nie to nie .Nagraj cos w koncu skoro jestes profesjonalista i oceniasz tak ludzi .Zobacz ilu ludzi jest o wiele gorzej spiewajacych choc nie mam sumienia zeby ich tu błaznic
Edytowano 2 września 2009 o 21:43.
praetor mężczyzna, 47
Nagrań: 0, Postów: 212
2 września 2009 o 21:24
Zgłoś do moderacji
arkoski22 ma rację - zabawa zabawą, ale fakt faktem, że najwięcej punktów zarabiają kiepscy śpiewacy( do listy arkoski22 dorzuciłbym jeszcze parę osób), którzy zajmują się namiętnym komentowaniem bez zastanowienia (przez co pozyskują kolejnych "przyjaciół"
😉. Są to osoby, które nie potrafią wyczuć rytmu, nie trafiają w tonację, fałszują. Dodatkowo żyją w świętym przekonaniu, że śpiewają dobrze, zgroza! A najbardziej idiotyczne jest, kiedy bez końca polecają siebie nawzajem;P;P Na krytykę reagują gniewem i najbardziej nie mogą ścierpieć, ze tym samym nie zawsze mogą odpłacić, bo ktoś taki po prostu nie nagrywa;P
"Jeden sprawiedliwy robi diabłu więcej kłopotów, niż milion ślepych wyznawców"
Khalil Gibran
ropson mężczyzna
Nagrań: 9, Postów: 307
2 września 2009 o 21:35
Zgłoś do moderacji
Powiem tak
🙂
ja wcale nie twierdze ze spiewam jakos zajefajnie
🙂 skoro ludzią sie podoba i oceniaja na tyle by znaleźć sie w najlepszych wykoaniach to moge tylko im podziękować ze doceniaja to co robie
🙂
Wiara w samego siebie jest największą religią.