Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertkalin19 pisze:
Nie nie wydaje mi się idzie akurat dobrze to że mam już parę sukcesów w tej branży mówi same za siebie ... a jeśli mi zablokują ten temat to tak jak mówiłem będę zakładał następne i koniec kropka.
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
whisper pisze:
aż dostaniesz bana tak jak mówi Agata i tyle z tego będziesz miał ;]
"mam już parę sukcesów w tej branży mówi same za siebie" <-- tutaj raczej nikt o tych sukcesach nie wie i raczej ich to nie obchodzi. Jak chcesz nawiązać z kimś współpracę to wklej tu próbkę swojej "twórczości", ludzie to ocenią i jeśli im się spodoba to się odezwą. Nie licz na to, że ktoś będzie się pchał tylko dlatego, że ciągle zakładasz taki sam temat. Ma to raczej odwrotny skutek.
I zmień podejście bo póki co tylko odstraszasz od siebie ludzi...
robertkalin19 pisze:
Odezwały się osoby z pięknym głosem hahaha żal.pl
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
agata222 pisze:
robertkalin19 pisze😲dezwały się osoby z pięknym głosem hahaha żal.pl
Czy gdzieś w tym wątku napisałyśmy, że mamy piękne głosy?
"żal.pl" - takich zwrotów używa dobry tekściarz? 😉
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
takich tekstów używają niedorobione gimnazjalistki;P
Martynka Ciebie się to nie tyczy😉
robertkalin19
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej