27 października 2010 o 14:23
Zgłoś do moderacji
Tekściarz nawiąże współprace .... Pisze teksty piosenek do każdego rodzaju muzycznego jeśli ktoś potrzebuje pomocy to zapraszam na Priv , e mail : tupetkal@wp.pl gg : 7796604
robertkalin19
27 października 2010 o 14:25
Zgłoś do moderacji
Po jasną cholerę zakładasz setny temat z kolei!?...
27 października 2010 o 14:29
Zgłoś do moderacji
A co cię to interesuje patrz swojego nosa dziecko ; /
robertkalin19
27 października 2010 o 14:32
Zgłoś do moderacji
To, że wypadałoby przeczytać regulamin forum, zanim założysz KOLEJNY, niepotrzebny temat. Wiem, że mam 15 lat, ale nie życzę sobie, żebyś do mnie mówił 'dziecko', bo sam o wiele starszy nie jesteś ;]
Dziękuję za uwagę, moderacja wita.
27 października 2010 o 14:37
Zgłoś do moderacji
Po to są ogłoszenia aby dać swoje ogłoszenia tutaj ludzie robią jeszcze bardziej głupie tematy i jakoś może być , a jak człowiek chce raz dać temat to od razu hallo , a co do dziecka jesteś dzieckiem i będę nazywał jak mi się podoba ... " Wolność słowa " .... ja takich ludzi jak ty to nazywam kapusiami bo od razu źle od razu zamykać żal mi takich ludzi naprawdę ...
robertkalin19
27 października 2010 o 14:38
Zgłoś do moderacji
Hahaha
😃
Dobra, ludzie zakładają głupie tematy, ale zakładają JEDEN a nie kilkanaście...
27 października 2010 o 14:42
Zgłoś do moderacji
To niech sobie zakładają jeden co mnie to obchodzi ....ja założyłem jeden to mi skasowano , to teraz założyłem jeszcze raz i nei mam ochoty już więcej zakładać tego typu ogłoszeń na ten temat ... a jeśli ten temat zostanie znowu zablokowany albo usunięty to znowu założę taki sam ....
robertkalin19
agata222 kobieta, 35
Nagrań: 19, Postów: 639
27 października 2010 o 15:08
Zgłoś do moderacji
robertkalin19 pisze:
\a jeśli ten temat zostanie znowu zablokowany albo usunięty to znowu założę taki sam ....
...aż w końcu dostaniesz bana za łamanie regulaminu po raz setny pomimo ostrzeżeń
🙂
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
27 października 2010 o 15:18
Zgłoś do moderacji
to dostanę , jesli ten temat zostanie usunięty założę nowy i tak będzie dalej , bo są beznadziejne tematy zakładane na beznadziejne tematy ale co z tego skoro może być
😕 na pewno zaraz ktoś napisze sobie do administratorów i znów mi go usuną ... Masakra szkoda gadać ....
robertkalin19
agata222 kobieta, 35
Nagrań: 19, Postów: 639
27 października 2010 o 15:23
Zgłoś do moderacji
robertkalin19 pisze:
na pewno zaraz ktoś napisze sobie do administratorów i znów mi go usuną
Zaraz? Podejrzewam, że już Martynka to zrobiła, a nawet jeśli nie to zrobiłam to ja, jak tylko tu weszłam
🙂
Jeśli naprawdę chcesz znaleźć kogoś do współpracy to radzę zmienić portal i przede wszystkim podejście. Tutaj niestety pewnie większość użytkowników (a przynajmniej ci, którzy odwiedzają forum) zna Cię od tej nie najlepszej strony. Ile można czytać cały czas te same tematy. Jeśli ktoś byłby zainteresowany współpracą z Tobą to na pewno już by się zgłosił. Skoro tak się nie stało to pomyśl nad tym, bo może warto byłoby jeszcze popracować nad pisaniem tekstów, dopracować to? Może nie idzie Ci to tak dobrze, jak Ci się wydaje?
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
27 października 2010 o 15:29
Zgłoś do moderacji
Nie nie wydaje mi się idzie akurat dobrze to że mam już parę sukcesów w tej branży mówi same za siebie ... a jeśli mi zablokują ten temat to tak jak mówiłem będę zakładał następne i koniec kropka.
robertkalin19
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 265, Postów: 1881
27 października 2010 o 15:30
Zgłoś do moderacji
to się nazywa desperacja......
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
27 października 2010 o 15:31
Zgłoś do moderacji
agata222 pisze:
Zaraz? Podejrzewam, że już Martynka to zrobiła, a nawet jeśli nie to zrobiłam to ja, jak tylko tu weszłam 🙂
Oczywiście, że to zrobiłam
😉
27 października 2010 o 15:31
Zgłoś do moderacji
Odezwały się osoby z pięknym głosem hahaha żal.pl
robertkalin19
27 października 2010 o 15:32
Zgłoś do moderacji
A gdzie tu była mowa o dobrym głosie?...
Ja np. twierdzę, iż śpiewać nie umiem. Ale to chyba nie zwalnia od udzielania się na forum w różnych tematach, prawda?