27 sierpnia 2009 o 09:00
Zgłoś do moderacji
Witam.
😃 Mam pomysł.
Dobrze by było wprowadzić taką możliwość jak 'Zablokuj użytkownika'
Jak myślicie przejdzie taki plan?
🙂
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
kaallaa kobieta, 28
Warszawa
Nagrań: 236, Postów: 639
27 sierpnia 2009 o 09:06
Zgłoś do moderacji
mysle ze trudno bedzie do tego doprowadzic...
ale ta opcja byłaby jak najbardziej przydatna...
The end, because I'm falling to pieces.
27 sierpnia 2009 o 09:08
Zgłoś do moderacji
WIem wiem .
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
27 sierpnia 2009 o 10:55
Zgłoś do moderacji
własnie. kurde. kłócicie sie ciągle i nic z tego nie wynika. ogarnijcie się z tymi pomysłami już .
wysy665 mężczyzna
Jelenia Góra
Nagrań: 114, Postów: 226
27 sierpnia 2009 o 13:17
Zgłoś do moderacji
Ja się nie zgadzam! Uważam, że według wszelkich kryteriów wpasowuję się idealnie w kategorię osoby niemiłej i nie podoba mi się to, że ktoś mnie z tego powodu będzie mógł zablokować. Co innego wulgarność, ale od tego mamy moderację. Ludzie od '89 jesteśmy względnie wolnym państwem, a Wy już chcecie wprowadzać cenzurę i blokowanie treści. Bo są niemiłe. Obrzydlistwo!
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
anetka1717 kobieta, 32
Warszawa
Nagrań: 61, Postów: 3814
27 sierpnia 2009 o 13:23
Zgłoś do moderacji
martiwin pisze:
Nie wymyslajcie już bo iSing zrobi się tak beznadziejny jak nasza-klasa... My mamy tu śpiewac i dobrze się bawic, jeżeli ktoś nas irytuje- olac go😉
popieram
😃
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
27 sierpnia 2009 o 14:28
Zgłoś do moderacji
tez jestem za tym zeby nie robic tego... bo faktycznie to by sie zrobilo jak na:/
Kup mi tęczę na patyku
27 sierpnia 2009 o 14:42
Zgłoś do moderacji
JA JESTEM ZA PRZEWANIE DLA ZANETAKOTEK ZANETA11 ZANETA12 I ZANETA10 NIC NIE POMAGA NA TA GÓWNIARE MIMO ZE MA KILKA KONT. A ILE TO MOZNA BYC MILYM DLA KOGOS TAK WREDNEGO???
omega66 kobieta
Nagrań: 0, Postów: 1
5 lutego 2013 o 09:48
Zgłoś do moderacji
Myślę że można wprowadzić taką możliwość że za Spam moderator by zablokował konto.Nie chcę otrzymywać wiadomości z wulgaryzmami od małolatów.