26 sierpnia 2009 o 22:01
Zgłoś do moderacji
Ooo Wojtek groźny xdd dobra nie mam zamiaru dyskutować z tobą bo jak jutro włącze ising to konto zablokowane
😕
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
26 sierpnia 2009 o 22:01
Zgłoś do moderacji
zakopcie topor wojenny bracia und siostry. I tak nikt z nas na zycie reszty nie ma wplywu wiec, po co sie denerowac? Jak ktos sie spina, trza go olac, po co sie wdawac w jakies dysputy. A juz stawianie sie po czyjejkolwiek stronie to blad. Peace&Love!!
Edytowano 26 sierpnia 2009 o 22:02.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
mamma1990 kobieta, 34
OkOlICe...Wrocławia
Nagrań: 3, Postów: 216
26 sierpnia 2009 o 22:05
Zgłoś do moderacji
Prosze sie nie kłocic no !!
Przestancie..
nie wiem po co jeden drugiemu sie wtraca.. mozecie pomyslec ze i ja sie teraz wtracam.. ale ja poprostu nie lubie jak ktos sie kloci... i tyle
😘🙂
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
26 sierpnia 2009 o 22:18
Zgłoś do moderacji
tak , poklocmy sie z nimi, za to ze sie kloca!! xD
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kingaa kobieta, 33
Nagrań: 1, Postów: 34
26 sierpnia 2009 o 22:21
Zgłoś do moderacji
A ja uważam, że skoro wiadomo jak takie wypowiedzi się skończą to lepiej unikać zakładania takich wątków. Wiadomo, że nie jest możliwe żeby ludzie zawsze się ze sobą zgadzali, ale nawet jeśli się nie zgadzają to w tych kłótniach powinni zachować choć trochę dobrego wychowania. Po co się publicznie obrażać? Jeżeli już chcecie się kłócić to róbcie to cicho i bardziej prywatnie. Poza tym tematy typu "niemili użytkownicy" itp, są dla mnie tematami, które poruszają dzieci z przedszkola. Wiadomo, że wszędzie można się spotkać z chamstwem, ale moim skromnym zdaniem należy je całkowicie zlekceważyć i nie brać do siebie.
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
26 sierpnia 2009 o 22:24
Zgłoś do moderacji
kingaa pisze:
A ja uważam, że skoro wiadomo jak takie wypowiedzi się skończą to lepiej unikać zakładania takich wątków. Wiadomo, że nie jest możliwe żeby ludzie zawsze się ze sobą zgadzali, ale nawet jeśli się nie zgadzają to w tych kłótniach powinni zachować choć trochę dobrego wychowania. Po co się publicznie obrażać? Jeżeli już chcecie się kłócić to róbcie to cicho i bardziej prywatnie. Poza tym tematy typu "niemili użytkownicy" itp, są dla mnie tematami, które poruszają dzieci z przedszkola. Wiadomo, że wszędzie można się spotkać z chamstwem, ale moim skromnym zdaniem należy je całkowicie zlekceważyć i nie brać do siebie.
masz racje!! xD
jeju, jak ten watek sie fajnie komentuje
😃
dawajcie jeszcze, blagam.. xD
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
26 sierpnia 2009 o 22:33
Zgłoś do moderacji
oj zapachnialo cynizmem, pod koniec
😛 hehe
Poprostu ten watek nie ma sensu, tak jak napisalas, a wszyscy go jeszcze bardziej roztrzasaja.
Jest takie madre powiedzenie: "nie ruszaj gówna, bo smierdzi" i mam tu na mysli "nikogo". Chodzi o zasade.
Jestem ciekaw jakby to brzmialo po lacinie, wtedy wszyscy by sie zlapali za przemyslenia...
xD