Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
Edytowano 26 sierpnia 2009 o 22:02.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
mamma1990 pisze:
Prosze sie nie kłocic no !!Przestancie..nie wiem po co jeden drugiemu sie wtraca.. mozecie pomyslec ze i ja sie teraz wtracam.. ale ja poprostu nie lubie jak ktos sie kloci... i tyle😘
🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kingaa pisze:
A ja uważam, że skoro wiadomo jak takie wypowiedzi się skończą to lepiej unikać zakładania takich wątków. Wiadomo, że nie jest możliwe żeby ludzie zawsze się ze sobą zgadzali, ale nawet jeśli się nie zgadzają to w tych kłótniach powinni zachować choć trochę dobrego wychowania. Po co się publicznie obrażać? Jeżeli już chcecie się kłócić to róbcie to cicho i bardziej prywatnie. Poza tym tematy typu "niemili użytkownicy" itp, są dla mnie tematami, które poruszają dzieci z przedszkola. Wiadomo, że wszędzie można się spotkać z chamstwem, ale moim skromnym zdaniem należy je całkowicie zlekceważyć i nie brać do siebie.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej