taja21 kobieta, 32
Leżajsk / Kraków
Nagrań: 17, Postów: 45
26 sierpnia 2009 o 20:56
Zgłoś do moderacji
do mnie napisała ze jej się podoba moje nagranie
🙂
anetka1717 kobieta, 32
Warszawa
Nagrań: 61, Postów: 3814
26 sierpnia 2009 o 20:57
Zgłoś do moderacji
to chyba normalne,że niektóre piosenki moga jej się podobać,a niektóre nie?
nie popadajmy w paranoję
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
chinka kobieta, 26
Nagrań: 60, Postów: 43
26 sierpnia 2009 o 21:13
Zgłoś do moderacji
znam to ,mnie tak denerwuje niebieskooki!!! jest okropny nie cierpię go!!!!!!!!!!
chinka kobieta, 26
Nagrań: 60, Postów: 43
26 sierpnia 2009 o 21:34
Zgłoś do moderacji
tak, ale co ja mam zrobić jak ten głupi niebieskooki mnie wkurza?! :-/
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
26 sierpnia 2009 o 21:47
Zgłoś do moderacji
julinka210 coś Ci teraz powiem
kiedy zakładałaś tutaj tzw. konto na iSing to musiałaś się liczyć z tym, że nie zawsze Twoje nagrania i każdego z Nas będą nagradzane brawami, ponieważ nie każdemu Nasze grania będą się podobać. Bo ja uważam, że czasami trochę krytyki nikomu nie zaszkodzi, co więcej, uważam, że krytyka daje Nam szanse na to, abyśmy popracowali nad swoimi błędami czy wadami, co później przynosi oczekiwane efekty, ponieważ stajemy się coraz lepsi.
Dam tutaj przykład samych piosenkarzy i piosenkarek, ponieważ nie wszyscy lubią styl i rodzaj muzyki jaką dany artysta prezentuje i później są również krytykowane np. w internecie lub w prasie. i jakby Oni by mieli przejmować się każdą krytyką to mało kto by występował na scenie i by nie nagrywano płyt wtedy.
Dlatego pamiętaj o tym julinka210, że KRYTYKA POWINNA NAS BUDOWAĆ A NIE RUJNOWAĆ.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
26 sierpnia 2009 o 21:52
Zgłoś do moderacji
Słuchaj kolego czy ty masz jakiś problem? przy każdym poście masz coś do mnie... po prostu też też chinki nie lubie i koniec kropka.pl taak??
😕
Edytowano 26 sierpnia 2009 o 21:54 przez moderatora.
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
26 sierpnia 2009 o 21:54
Zgłoś do moderacji
To po co się z tym obnosić na prawo i lewo nie wnosząc nic do tematu?
26 sierpnia 2009 o 21:57
Zgłoś do moderacji
był post niebieskookiego, który go skasował - jak zwykle, kiedy coś nie idzie po jego myśli, pierwsza część mojego postu odnosi się właśnie do tego skasowanego posta treści: "za mądry jesteś..."
Dziękuję bardzo za komplement, jednakże nie o tym jest ten temat - warto to zauważyć. Oczywiście nie mam nic przeciwko, by postawić mi pomnik i codziennie systematycznie oddawać pokłony ku czci i chwale, ale rób to gdzie indziej.
Co do tematu: często jest tak, że ktoś wchodzi na czyjś profil, byle tylko dobić, dokopać, a najlepiej wcześniej zgwałcić, zakopać, odkopać, zgwałcić i dopiero dobić, ale cóż - pozostaje tylko ignorować i liczyć na to, że internauta nie jest głupi i potrafi wysnuć prawidłowe i mądre wnioski.
🙂
Edytowano 26 sierpnia 2009 o 21:57.
26 sierpnia 2009 o 21:57
Zgłoś do moderacji
a co 'chinka' wnosi do tematu że pisze że mnie nie cierpi?xd
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
26 sierpnia 2009 o 22:00
Zgłoś do moderacji
Nie będę Ci tłumaczyć, skoro tego nie dostrzegasz, to widocznie nie jestem jedyną osobą, która "ma problemy".
P.S. Nie jesteśmy kolegami, nie życzę sobie, byś się tak do mnie zwracał. W temacie już napisałem co myślę, także nic więcej tutaj nie napiszę, kto miał zrozumieć, ten zrozumie. Inni albo niech zaczną dyskutować na poziomie - z argumentami i bez bluzgów, lub przeniosą się do piaskownicy.
Niebieskooki - nie znam Cię realnego, ale tutaj w wirtualu tak samo pracujesz na opinię o sobie, i ja mam prawo właśnie to oceniać, nie oceniam Cię jaki jesteś w realnym świecie, a jaki jesteś tutaj - według mnie.