Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
tylko dajcie czasowi czas...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
mk1818 pisze:
no się domyślam że nieisingowaale już się tak mamuśka nie oburzaj na te małe uszczypliwości
robertas19 pisze:
A skąd ty takie rzeczy wiesz, że większość nie rozumie, może Ci "wszyscy" nie chcą się wywyższać swoją mądrością i tym co Oni nie wiedzą. Nawet nie znasz z tej drugiej strony tej większości, a wypowiadasz się o Nich, gratuluję głupoty
anilorak2 pisze:
szukaj może jakiś haczyk uda Ci się na mnie znaleźć
na razie kiepsko Ci idzie
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
mk1818 pisze:
anilorak2 pisze:szukaj może jakiś haczyk uda Ci się na mnie znaleźć
na razie kiepsko Ci idzie
nie rozumiem tylko jakich haczyków miałbym szukać?
mk1818 pisze:
widocznie jestem zbyt mało inteligentnya kolegi Robertasa w ogóle nie potrafię zrozumieć albo on mnie....
mruq pisze:
Nie chce mi sie tego wszystkiego czytac,
ale są 2 zasady:
1. Karolina ma zawsze racje.
2. Gdy Karolina nie ma racji, patrz punkt 1.
anilorak2 pisze:
mk1818 pisze:widocznie jestem zbyt mało inteligentnya kolegi Robertasa w ogóle nie potrafię zrozumieć albo on mnie....
myślę, że po prostu chciałeś jakoś wybrnąć z nieudanej rozmowy pytając o te haczyki
nie oceniam Cię.......nie po to tu jestem
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej