Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
anilorak2 pisze:
mk1818 pisze:anilorak2 pisze:mk1818 pisze:Mam niewyparzoną gębę - tak siebie opisujesz Panno Anilorak więc nie będę naciągał tej rozmowy bo boję się jej skutków🙂
skutecznie odstraszam od siebie ludzi😃
ale jak w każdej osobie można znaleźć jakiś pozytyw także i u Ciebie - grasz w piłkę nożną😃
niestety u mnie pozytywów jak kot napłakał........cóż taka ze mnie nie fajna osoba......ale ktoś taki musi tu być skoro większość jest " tych fajnych "🙂 jak to się mówi......równowaga w przyrodzie musi być!😜
tylko dajcie czasowi czas...
mk1818 pisze:
anilorak2 pisze:mk1818 pisze:anilorak2 pisze:mk1818 pisze:Mam niewyparzoną gębę - tak siebie opisujesz Panno Anilorak więc nie będę naciągał tej rozmowy bo boję się jej skutków🙂
skutecznie odstraszam od siebie ludzi😃
ale jak w każdej osobie można znaleźć jakiś pozytyw także i u Ciebie - grasz w piłkę nożną😃
niestety u mnie pozytywów jak kot napłakał........cóż taka ze mnie nie fajna osoba......ale ktoś taki musi tu być skoro większość jest " tych fajnych "🙂 jak to się mówi......równowaga w przyrodzie musi być!😜
czasem warto coś w sobie zmienić🙂
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
mk1818 pisze:
tutaj też każdy już na każdego mówi mój przyjaciel jak nawet na oczy go nie widział😕
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
anilorak2 pisze:
ja odstraszam tych których chcę odstraszyć.........widzę, że pan wziął się za ciekawą lekturę a mianowicie opisu mojej osoby......jestem dumna że w czasach pogardy dla tekstu pisanego mój wywód przykuwa uwagę🙂
mk1818 pisze:
anilorak2 pisze:ja odstraszam tych których chcę odstraszyć.........widzę, że pan wziął się za ciekawą lekturę a mianowicie opisu mojej osoby......jestem dumna że w czasach pogardy dla tekstu pisanego mój wywód przykuwa uwagę🙂
mój błąd jak najbardziej - jednostki powinno być puki co. No ale spotkałem się już i tutaj z takimi stwierdzeniami... zazwyczaj jest tak że ci co ,ile to ja nie mam przyjaciół' tak naprawdę nie mają żadnego, więc ciesz się z tej jednej myślę prawdziwej przyjaciółki🙂 PS mówisz że gotować nie umiesz to po co otwierasz takie tematy???😃 😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej