Nic nie zdarza się dwa razy,
miłość już mi się nie zdarzy...
Bo ją MAM :)
ja tam lubię czasem się pośmiać z Sonny, Miley, bliźniaków Sprouse, Fineasza i Ferba czy też czarodziei... i uwielbiam słuchać Miley. ale na ogół to nie przepadam za jonaskami i tego typu rzeczami. I to moje lubienie części Disney'a może niektórych co mnie znają zdziwić, bo wiedzą, że ja wolę Comę, Hurt, Dżem, Nirvanę...
A ty czy już masz własnego facebooka na facebooku? ;>
karla1103 pisze:
dineyowskie gwiazdy-nie lubię ich za to ze nimi są. osbiście najbardziej lubię Miley, za to że sb dałą spokój z Hannah..ma juz wystarczająco lat, ażeby nie grać w filmach dla dzieci. nie lubię seleny gomez-idealnej dziewczyny, wręcz perfekcyjnej...chwalona jest przez wszystkich, a tak na prawdę jaka jest wie tylko jej rodzina..nie wierzcie tabloidom !!! a wracając do Miley, fajnie że już nie jest tą gwiazdką, która robi wszystko co jej każą!
A ty czy już masz własnego facebooka na facebooku? ;>
monika199017 pisze:
karla1103 pisze:dineyowskie gwiazdy-nie lubię ich za to ze nimi są. osbiście najbardziej lubię Miley, za to że sb dałą spokój z Hannah..ma juz wystarczająco lat, ażeby nie grać w filmach dla dzieci. nie lubię seleny gomez-idealnej dziewczyny, wręcz perfekcyjnej...chwalona jest przez wszystkich, a tak na prawdę jaka jest wie tylko jej rodzina..nie wierzcie tabloidom !!! a wracając do Miley, fajnie że już nie jest tą gwiazdką, która robi wszystko co jej każą!
Tak Seleny image sceniczny jest za bardzo perfekcyjny...I prawda jest też taka że,śpiewać to ona nie powinna..Na każdej jej piosence a troche ich przesłuchałam jest słyszalne jak nabiera powietrza w płuca.To mnie bardzo drażni...
Karolina.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej