Konto usunięte
$targardoo
1 października 2010 o 19:47
Zgłoś do moderacji
Chciałam was zapytać co sądzicie o Disney'owskich gwiazdach np .: Miley Cyrus, Jonas Brothers
Ja uważam, że są śliczne, ale tylko niektóre (a Dżołcia wszystkie
😜P)
$wInKoSs DżOłCiO <3 kEvCiO NiKu$$$
kacpersky26 mężczyzna, 24
Miłomłyn
Nagrań: 0, Postów: 1227
Konto usunięte
...
1 października 2010 o 20:00
Zgłoś do moderacji
julas98 pisze:
Chciałam was zapytać co sądzicie o Disney'owskich gwiazdach np .: Miley Cyrus, Jonas Brothers
Ja uważam, że są śliczne, ale tylko niektóre (a Dżołcia wszystkie 😜P)
w 2012 konca swiata nie bedzie... ale tak 2025, patrząc na rozwój psychospołeczny ludzkości, nie pozostaje nam nic jak zagłada...
monia2405 kobieta, 29
Michałowo/obok Białegostoku
Nagrań: 12, Postów: 928
1 października 2010 o 22:17
Zgłoś do moderacji
Ja powiem szczerze. Nic do tych osób nie mam
🙂
Nie rozumiem natomiast ludzi, którzy nadmiernie takie osoby lubią bądź co gorsza nienawidzą, nawet tej osoby nie znając. Bo powiedzmy sobie szczerze, to co kreują media to jedno, a rzeczywistość to drugie. Myślę, że teraz te osoby, które dzięki Disney'owi się wybiły, prędzej czy później będą chciały wyswobodzić się z opinii Disney'owskich gwiazdek
🙂
This is something more.
ratedomnix mężczyzna, 27
s-tycze.
Nagrań: 0, Postów: 54
2 października 2010 o 08:27
Zgłoś do moderacji
strelauiczarny pisze:
julas98 pisze:Chciałam was zapytać co sądzicie o Disney'owskich gwiazdach np .: Miley Cyrus, Jonas Brothers
w 2012 konca swiata nie bedzie... ale tak 2025, patrząc na rozwój psychospołeczny ludzkości, nie pozostaje nam nic jak zagłada...
Haha , zgadzam się .
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
2 października 2010 o 11:18
Zgłoś do moderacji
monia2405 pisze:
Ja powiem szczerze. Nic do tych osób nie mam 🙂
Nie rozumiem natomiast ludzi, którzy nadmiernie takie osoby lubią bądź co gorsza nienawidzą, nawet tej osoby nie znając. Bo powiedzmy sobie szczerze, to co kreują media to jedno, a rzeczywistość to drugie. Myślę, że teraz te osoby, które dzięki Disney'owi się wybiły, prędzej czy później będą chciały wyswobodzić się z opinii Disney'owskich gwiazdek 🙂
A mam takie pytanie. A czy Ty byś chciała się wyswobodzić od osoby, a także ówdzież od telewizji (jak w tym przypadku), która pomogła Ci w karierze, no chyba nie bardzo, bo to by było troszeczkę nie poważne, żeby tak się odwrócić od Disney'a, gdyż on bardzo im pomógł w ich karierze, bo mało osób ich znało, zwłaszcza w Polsce
😃
Przepraszam, ale ja mam właśnie za to do tej telewizji szacunek
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
monia2405 kobieta, 29
2 października 2010 o 11:45
Zgłoś do moderacji
Hmm, może nie o to tak dosłownie mi chodziło
🙂 Nie miałam na myśli tego, że te osoby, tudzież zespoły miałyby się odwrócić od tej telewizji. Chodziło mi bardziej o sposób widzenia. Bo przecież chyba te osoby wolałyby być pojedynczymi, że tak powiem identyfikatorami
😛 niż, żeby te wszystkie osoby wrzucano do jednego worka pod tytułem: gwiazdki Disney'a. Skąd idąd bardzo mnie ta nazwa denerwuje
🙂 Bo tak jak Ty Robercie (mogę Ci mówić na Ty?), mam szacunek dla tej stacji
🙂
This is something more.
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
2 października 2010 o 11:50
Zgłoś do moderacji
Możesz, możesz, nawet sam nakłaniam, żeby mówić do mnie po imieniu
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
adelia kobieta, 29
Wlkp.
Nagrań: 5, Postów: 349
2 października 2010 o 12:01
Zgłoś do moderacji
Hm, jakoś się nimi za bardzo nie interesuję, szczerze, do nich nic nie mam. Bo, jak dla mnie nie ma znaczenia czy są z Disney'a czy z czegoś innego.
Produkcje Disney'a są dość młodzieżowe raczej, czasem aktorzy, którzy dorośleją (no, powiedzmy) powoli odsuwają się od takowych produkcji, żeby zaprzestano kojarzenie ich z dziecinnymi rolami.
😃
Przykładem jest np. Ashley Tisdale (chyba tak się nazywa) zaczęła od High School Musical, a teraz już dostaje coraz poważniejsze role filmowe.
😃
monia2405 kobieta, 29
2 października 2010 o 12:21
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
Możesz, możesz, nawet sam nakłaniam, żeby mówić do mnie po imieniu 😃
Hehe dziękuję
😛 Wiesz, zawsze warto zapytać
😃
This is something more.
martula97 kobieta, 27
Kraków
Nagrań: 470, Postów: 325
3 października 2010 o 00:31
Zgłoś do moderacji
ja nawet lubię disney'a i szkoda że nie ma czegoś takiego w polsce
http://www.pmiska.pl
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
3 października 2010 o 00:48
Zgłoś do moderacji
ratedomnix pisze:
strelauiczarny pisze:julas98 pisze:Chciałam was zapytać co sądzicie o Disney'owskich gwiazdach np .: Miley Cyrus, Jonas Brothers
Haha , zgadzam się .
ciekawe, czy w ogóle zrozumiałeś, ze się zgadzasz..
Konto usunięte
$targardoo
3 października 2010 o 08:14
Zgłoś do moderacji
martula97 pisze:
ja nawet lubię disney'a i szkoda że nie ma czegoś takiego w polsce
Też zawsze się zastanawiałam czemu Stany muszą być lepsze, ale teraz przynajmniej jest serial ,,Do Dzwonka''
$wInKoSs DżOłCiO <3 kEvCiO NiKu$$$
sowita kobieta, 27
Milicz
Nagrań: 0, Postów: 17
2 grudnia 2010 o 19:42
Zgłoś do moderacji
ja tam lubię czasem się pośmiać z Sonny, Miley, bliźniaków Sprouse, Fineasza i Ferba czy też czarodziei... i uwielbiam słuchać Miley. ale na ogół to nie przepadam za jonaskami i tego typu rzeczami. I to moje lubienie części Disney'a może niektórych co mnie znają zdziwić, bo wiedzą, że ja wolę Comę, Hurt, Dżem, Nirvanę...
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
2 grudnia 2010 o 19:44
Zgłoś do moderacji
dramat
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem