Konto usunięte
$targardoo

1 października 2010 o 19:47
Zgłoś do moderacji
Chciałam was zapytać co sądzicie o Disney'owskich gwiazdach np .: Miley Cyrus, Jonas Brothers
Ja uważam, że są śliczne, ale tylko niektóre (a Dżołcia wszystkie

P)
$wInKoSs DżOłCiO <3 kEvCiO NiKu$$$
kacpersky26 mężczyzna, 26
Miłomłyn

Nagrań: 0, Postów: 1227
Konto usunięte
...

1 października 2010 o 20:00
Zgłoś do moderacji
julas98 pisze:
Chciałam was zapytać co sądzicie o Disney'owskich gwiazdach np .: Miley Cyrus, Jonas Brothers
P)
w 2012 konca swiata nie bedzie... ale tak 2025, patrząc na rozwój psychospołeczny ludzkości, nie pozostaje nam nic jak zagłada...
monia2405 kobieta, 30
Michałowo/obok Białegostoku

Nagrań: 12, Postów: 928
1 października 2010 o 22:17
Zgłoś do moderacji
Ja powiem szczerze. Nic do tych osób nie mam

Nie rozumiem natomiast ludzi, którzy nadmiernie takie osoby lubią bądź co gorsza nienawidzą, nawet tej osoby nie znając. Bo powiedzmy sobie szczerze, to co kreują media to jedno, a rzeczywistość to drugie. Myślę, że teraz te osoby, które dzięki Disney'owi się wybiły, prędzej czy później będą chciały wyswobodzić się z opinii Disney'owskich gwiazdek

This is something more.
ratedomnix mężczyzna, 28
s-tycze.

Nagrań: 0, Postów: 54
2 października 2010 o 08:27
Zgłoś do moderacji
strelauiczarny pisze:
julas98 pisze:Chciałam was zapytać co sądzicie o Disney'owskich gwiazdach np .: Miley Cyrus, Jonas Brothers
P)
w 2012 konca swiata nie bedzie... ale tak 2025, patrząc na rozwój psychospołeczny ludzkości, nie pozostaje nam nic jak zagłada...
Haha , zgadzam się .
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
2 października 2010 o 11:18
Zgłoś do moderacji
monia2405 pisze:
Ja powiem szczerze. Nic do tych osób nie mam 
Nie rozumiem natomiast ludzi, którzy nadmiernie takie osoby lubią bądź co gorsza nienawidzą, nawet tej osoby nie znając. Bo powiedzmy sobie szczerze, to co kreują media to jedno, a rzeczywistość to drugie. Myślę, że teraz te osoby, które dzięki Disney'owi się wybiły, prędzej czy później będą chciały wyswobodzić się z opinii Disney'owskich gwiazdek 
A mam takie pytanie. A czy Ty byś chciała się wyswobodzić od osoby, a także ówdzież od telewizji (jak w tym przypadku), która pomogła Ci w karierze, no chyba nie bardzo, bo to by było troszeczkę nie poważne, żeby tak się odwrócić od Disney'a, gdyż on bardzo im pomógł w ich karierze, bo mało osób ich znało, zwłaszcza w Polsce
Przepraszam, ale ja mam właśnie za to do tej telewizji szacunek

Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
monia2405 kobieta, 30

2 października 2010 o 11:45
Zgłoś do moderacji
Hmm, może nie o to tak dosłownie mi chodziło

Nie miałam na myśli tego, że te osoby, tudzież zespoły miałyby się odwrócić od tej telewizji. Chodziło mi bardziej o sposób widzenia. Bo przecież chyba te osoby wolałyby być pojedynczymi, że tak powiem identyfikatorami

niż, żeby te wszystkie osoby wrzucano do jednego worka pod tytułem: gwiazdki Disney'a. Skąd idąd bardzo mnie ta nazwa denerwuje

Bo tak jak Ty Robercie (mogę Ci mówić na Ty?), mam szacunek dla tej stacji

This is something more.
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
2 października 2010 o 11:50
Zgłoś do moderacji
Możesz, możesz, nawet sam nakłaniam, żeby mówić do mnie po imieniu

Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
adelia kobieta, 30
Wlkp.

Nagrań: 5, Postów: 349
2 października 2010 o 12:01
Zgłoś do moderacji
Hm, jakoś się nimi za bardzo nie interesuję, szczerze, do nich nic nie mam. Bo, jak dla mnie nie ma znaczenia czy są z Disney'a czy z czegoś innego.
Produkcje Disney'a są dość młodzieżowe raczej, czasem aktorzy, którzy dorośleją (no, powiedzmy) powoli odsuwają się od takowych produkcji, żeby zaprzestano kojarzenie ich z dziecinnymi rolami.
Przykładem jest np. Ashley Tisdale (chyba tak się nazywa) zaczęła od High School Musical, a teraz już dostaje coraz poważniejsze role filmowe.

monia2405 kobieta, 30

2 października 2010 o 12:21
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
Możesz, możesz, nawet sam nakłaniam, żeby mówić do mnie po imieniu 
Hehe dziękuję

Wiesz, zawsze warto zapytać

This is something more.
martula97 kobieta, 28
Kraków

Nagrań: 470, Postów: 325
3 października 2010 o 00:31
Zgłoś do moderacji
ja nawet lubię disney'a i szkoda że nie ma czegoś takiego w polsce
http://www.pmiska.pl
nieudana mężczyzna, 34
Skąd mam wiedzieć?

Nagrań: 63, Postów: 3351
3 października 2010 o 00:48
Zgłoś do moderacji
ratedomnix pisze:
strelauiczarny pisze:julas98 pisze:Chciałam was zapytać co sądzicie o Disney'owskich gwiazdach np .: Miley Cyrus, Jonas Brothers
P)
Haha , zgadzam się .
ciekawe, czy w ogóle zrozumiałeś, ze się zgadzasz..
Konto usunięte
$targardoo

3 października 2010 o 08:14
Zgłoś do moderacji
martula97 pisze:
ja nawet lubię disney'a i szkoda że nie ma czegoś takiego w polsce
Też zawsze się zastanawiałam czemu Stany muszą być lepsze, ale teraz przynajmniej jest serial ,,Do Dzwonka''
$wInKoSs DżOłCiO <3 kEvCiO NiKu$$$
sowita kobieta, 29
Milicz

Nagrań: 0, Postów: 17
2 grudnia 2010 o 19:42
Zgłoś do moderacji
ja tam lubię czasem się pośmiać z Sonny, Miley, bliźniaków Sprouse, Fineasza i Ferba czy też czarodziei... i uwielbiam słuchać Miley. ale na ogół to nie przepadam za jonaskami i tego typu rzeczami. I to moje lubienie części Disney'a może niektórych co mnie znają zdziwić, bo wiedzą, że ja wolę Comę, Hurt, Dżem, Nirvanę...
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

Nagrań: 52, Postów: 6173
2 grudnia 2010 o 19:44
Zgłoś do moderacji
dramat
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem