25 października 2010 o 13:54
Zgłoś do moderacji
ludzie! koniec, dobrze?
i Bombel dzięki za takie miłe słowa na mój temat.
😉
25 października 2010 o 14:08
Zgłoś do moderacji
bombel6663 pisze:
dales 10 Piotrkowi np...a pod jego piosenka w komentarzasz dales 5...a pod miom 6...teraz widzisz ze ten jeden punkt byl by decydujacy...jak ja bym wiedzial ze mozna fragment tylko zaspiewac to bym jebna refren Bily Jean Michela i bylo by lepiej...
Ja u Piotrka Heal the World słyszałem już dużo wcześniej, przed konkursem i dałem mu wtedy "6"
😉
I jeśli chcesz o podaj mi swojego maila, wyślę ci wyniki. Dałem wam obu 10pkt, więc prosze się nie rzucać do mnie
🙂
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją.
alberto13 mężczyzna, 32
![alberto13](https://static.ising.pl/users/71446/avatar_75.jpg?1591721968)
Nagrań: 11, Postów: 89
25 października 2010 o 14:09
Zgłoś do moderacji
Hm konkurs cały czas powstaje i jest w trakcie tworzenia, próbujemy i testujemy różne rozwiazania, tym bardziej Wasze uwagi są jak najbardziej potrzebne
🙂 tak więc bombel slusznie wyraziles swoją opinie, jednak jestesmy teraz w trakcie finalu i ewentualne zmiany wprowadzimy przy nastepnej edycji
🙂
25 października 2010 o 14:12
Zgłoś do moderacji
nienia134 pisze:
Franuś miały być jakieś ambitne utwory? tak? ...a co jak ktos pójdzie na łatwiznę i zaśpiewa cos banalnego? Będzie tak samo oceniany...
Ja np mam zamiar zaśpiewać jakieś trudne piosenki, w końcu to finał, więc czy stopień trudności utworu będzie brany pod uwage przy ocenie?
Nie sugeruj się tym co napisaliśmy
🙂
Chodziło nam w sumie nie o banały czy coś, a żeby były przebojowe, a nie jakieś smutne
😉 Jesteście zbyt młodzi, żeby przeżywać smutki w piosenkach! Trzeba się cieszyć z życia!
😃
Zaśpiewaj co uważasz! Banały czy ambitne utwory, my ocenimy twoje wykonanie nawet MYDEŁKA FA
😉
Przecież banalne utwory też można śpiewać, a my ocenimy twoje wykonanie od strony poprawności wokalnej i jak nam się podoba, a nie czy ktoś wybierze ambitną czy banalną piosenkę
🙂
25 października 2010 o 14:13
Zgłoś do moderacji
wiem ze Ci sie podoba to co ja proboje robic i wiem ze dales mi 10 tez jak jemu...juz nic nie mowie...
ja zasady widze tylko tak..:
suma punktow z 3 etapow daje wejscie do finalu a tam sa ttez 3 piosenki i one decyduja kto wygral...po takim czyms masz wtedy obraz kto byl najlepszy...a jest nia MARIETTA...
mortygirl kobieta, 42
MARS
![mortygirl](https://static.ising.pl/users/101669/avatar_75.jpg?1591724079)
Nagrań: 256, Postów: 1322
25 października 2010 o 14:18
Zgłoś do moderacji
bombel6663 pisze:
suma punktow z 3 etapow daje wejscie do finalu a tam sa ttez 3 piosenki i one decyduja kto wygral...po takim czyms masz wtedy obraz kto byl najlepszy...a jest nia MARIETTA...
Dobra jestem upierdliwa
😛 ale pragnę zauważyć, iż z trzech etapów najwięcej punktów na dzień dzisiejszy ma Piotrek (143 pkt), drugie miejsce ma Martyna (141). Różnice są naprawdę niewielkie, więc w finale na pewno będzie się działo. Tak naprawdę moim zdaniem każdy ma z tej piątki szansę na no 1
🙂
<<''Break Me, Shake Me''>>
alberto13 mężczyzna, 32
![alberto13](https://static.ising.pl/users/71446/avatar_75.jpg?1591721968)
Nagrań: 11, Postów: 89
25 października 2010 o 14:21
Zgłoś do moderacji
Rozważaliśmy takie rozwiązanie, o ktorym piszesz... jednak doszlismy do wniosku, ze nie jest ono do konca sprawiedliwe, poniewaz osoba, ktora np miala pierwsze miejsce w 1 etapie, w drugim automatycznie znalazlaby sie w czolowce, a uczestnicy ze slabsza liczba punktow od razu bylyby na straconej pozycji, i tak oto konkurs krecilby sie wokol tych samych osob... a przyjmujac takie zasady jakie sa teraz, kazdy uczestnik moze wygrac poszczegolny etap i poczuc sie zwyciezca, nie kazdy przeciez trafi na swoj repertuar, a z kolei w jakims moze spisac sie genialnie
🙂
25 października 2010 o 14:27
Zgłoś do moderacji
JAK KTOS W 1 ETAPIE MIAL PIERWSZE MIEJSCE TO CHYBA COS SWIADCZY....ja mialem drugie miejsce w 1 etapie i w czolowce sie nie znalazlem.....dajcie juz spokoj ...jest jak jest..
25 października 2010 o 14:29
Zgłoś do moderacji
mortygirl pisze:
bombel6663 pisze:
Dobra jestem upierdliwa
😛 ale pragnę zauważyć, iż z trzech etapów najwięcej punktów na dzień dzisiejszy ma Piotrek (143 pkt), drugie miejsce ma Martyna (141). Różnice są naprawdę niewielkie, więc w finale na pewno będzie się działo. Tak naprawdę moim zdaniem każdy ma z tej piątki szansę na no 1
🙂
zauwaz ze ja po trzech etapach mialem 132pkt...tylko 2 miej od 3 miejsce a na piatym miejscu chlopak ma 122...czyli duza roznica...
25 października 2010 o 14:31
Zgłoś do moderacji
koniec, błagam Was!
tutaj ma być miła atmosfera, tak jak to było wcześniej.
😉
mortygirl kobieta, 42
MARS
![mortygirl](https://static.ising.pl/users/101669/avatar_75.jpg?1591724079)
Nagrań: 256, Postów: 1322
25 października 2010 o 14:35
Zgłoś do moderacji
Przecież tu tylko trwa dyskusja
🙂 W końcu jak ktoś ma jakieś 'ale', to trzeba sobie wszystko wyjaśnić, aby sytuacja była klarowna. Tylko Bombel nie słucha...opppsssssssss Dobra zamykam się, bo mnie już w tym konkursie nie ma
😛
<<''Break Me, Shake Me''>>
25 października 2010 o 14:36
Zgłoś do moderacji
moja narzyczona wlasnie pyta po co w takim ukladzie 3 etapy jak mozna bylo zrobic jeden albo dwa...
25 października 2010 o 14:36
Zgłoś do moderacji
A nie, mówcie se co chcecie ;]
zasady są takie a nie inne i ja więcej do powiedzenia nie mam!
😃
Morty, że cię nie ma w konkursie, nie znaczy, że nie możesz pisać
😛
25 października 2010 o 14:44
Zgłoś do moderacji
Witam! Ludzie, nie możecie po prostu ignorować pana bombla?
Wtedy byłaby cisza ta ten temat i nikt nie zaśmiecałby tego forum.
Kaczynski też przegrał wybory i się obraził, ale trzeba żyć dalej!
Nie ma go już w konkursie. Teraz najważniejsi są piotrek, nienia, marietta, majka i przemkyn!
Powodzenia i pozdrawiam!
Antydamianek
😛