25 października 2010 o 01:58
Zgłoś do moderacji
ale po cholere w takim ukladzie bedziecie brali pod uwage punkty z 3 etapow w razie remisu w finale???jak ja mam o 10 wiecej od ostatniego z finalistow...coz.........
nie obrazam sie...jak bedzie nastepny to sie pisze...tylko juz dodawajcie wszystkie punkty z 3 etapow bo repertuar w 2 etapie byl dla dziewczyn a juz napewno nie dla kogos z taka barwa jak ja...i wiedziealem ze tam strace i nadrobie gdzie indziej a tu lipa...
25 października 2010 o 02:02
Zgłoś do moderacji
a ktos kiedys powiedzial ze zeby byc zajebistym wokalista nie mozna spiewac wszystkiego...
mruq mężczyzna, 33
Wrocław

Nagrań: 45, Postów: 1045
25 października 2010 o 08:14
Zgłoś do moderacji
bombel6663, bezapelacyjnie masz bardzo ciekawy glos no i masz talent

i przyznaje Ci racje...
piotrek1945 mężczyzna, 35
Ruda Śląska

Nagrań: 2, Postów: 461
25 października 2010 o 09:23
Zgłoś do moderacji
bombel6663 pisze:
ale po cholere w takim ukladzie bedziecie brali pod uwage punkty z 3 etapow w razie remisu w finale???jak ja mam o 10 wiecej od ostatniego z finalistow...coz.........nie obrazam sie...jak bedzie nastepny to sie pisze...tylko juz dodawajcie wszystkie punkty z 3 etapow bo repertuar w 2 etapie byl dla dziewczyn a juz napewno nie dla kogos z taka barwa jak ja...i wiedziealem ze tam strace i nadrobie gdzie indziej a tu lipa...
Bombel663 jak chcesz to możesz za mnie wejść do finału

tak bardzo mi nie zależy na tym konkursie jak Tobie

Pozdrawiam

mortygirl kobieta, 43
MARS

Nagrań: 256, Postów: 1322
25 października 2010 o 09:57
Zgłoś do moderacji
bombel6663 pisze:
a ktos kiedys powiedzial ze zeby byc zajebistym wokalista nie mozna spiewac wszystkiego...
Czasem się zdarza, iż ktoś naprawdę potrafi zaśpiewać wszystko i za przeproszeniem z gówna zrobić coś dobrego, ale to jednostki. Wiadomo kobieta nie zawsze zaśpiewa piosenkę wykonywaną przez faceta i odwrotnie
Bombel głowa do góry! będą na pewno inne konkursy na tym portalu. Może wystartujesz w jakimś z gwiazdą?
<<''Break Me, Shake Me''>>
Ruda Śląska

25 października 2010 o 10:08
Zgłoś do moderacji
bombel6663 pisze:
repertuar w 2 etapie byl dla dziewczyn a juz napewno nie dla kogos z taka barwa jak ja...i wiedziealem ze tam strace i nadrobie gdzie indziej a tu lipa...
wystarczyło troszke chęci i wysiłku... bo jeżeli potrafie zaśpiewać Edmunda F - Deszcze niespokojne to teoretycznie nie powinno być takiej opcji bym zaśpiewał Marcina Rozynka - ,,siłacz''
mortygirl kobieta, 43
MARS

25 października 2010 o 10:33
Zgłoś do moderacji
W sumie na upartego wszystko można zaśpiewać, kwestia interpretacji i pomysłu

Mam nadzieję, iż nikt nie pomyśli, że się wymądrzam

nie było to moim zamiarem
ps: z niecierpliwością czekam na finałowe nagrania

))
25 października 2010 o 12:13
Zgłoś do moderacji
bombel6663 pisze:
ale po cholere w takim ukladzie bedziecie brali pod uwage punkty z 3 etapow w razie remisu w finale???jak ja mam o 10 wiecej od ostatniego z finalistow...coz.........
Punkty z poprzednich etapów będą brane tylko pod uwagę w razie remisów poszczególnych uczestników w finale.
Nawet gdyby ktoś miał w sumie 145pkt i by nie wszedł do finału, co ja poradzę, że odpadł w 3 etapie?
Toż to nie moja wina, bo głosują wszyscy jurorzy, a nie tylko ja sam, tak? ;]
Zakończyłem swoje rozmyślania, następnym razem sie odezwę dopiero jak będą nagrania finałowe, bo mi się zwyczajnie nie chce wkur.wiać ;]
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją.
25 października 2010 o 12:16
Zgłoś do moderacji
wow...zaraz,zaraz...nie mowie ze jestem lepszy od kogokolwiek bo nie jestem...pomysl na konkurs byl zajebisty...do przemka absolutnie nie mam nic...chodzi o to ze w pierwszym etapie punkty byly tez za spiewanie a nie zbieranie grzybow na czas...a ja ponoc wybralem nie latwa piosenke...(nie moja tylko opinia)...
piotrek chodzi o zabawe i zeby byla ona w miare profesjonalna i orginalna...do ciebie tez nic nie mam choc zaspiewales pol piosenki...nie chce wejsc do finalu dzieki Tobie stary...i tak uwazam ze marietta powinna wygrac bo ma z nas najwiecej tego co trzeba..jak by byla dogrywka w tej kwestii ktora poruszam to bym byl happy nawet jak bym przegral...za stary jestem na jakies takie chore akcje -ze ja chce do finalu i koniec-a Ty zasluzyles zeby tam byc..
nienia134 kobieta, 38

Nagrań: 11, Postów: 131
25 października 2010 o 12:30
Zgłoś do moderacji
Franuś miały być jakieś ambitne utwory? tak? ...a co jak ktos pójdzie na łatwiznę i zaśpiewa cos banalnego? Będzie tak samo oceniany...
Ja np mam zamiar zaśpiewać jakieś trudne piosenki, w końcu to finał, więc czy stopień trudności utworu będzie brany pod uwage przy ocenie?
25 października 2010 o 12:38
Zgłoś do moderacji
franek mowi:
Punkty z poprzednich etapów będą brane tylko pod uwagę w razie remisów poszczególnych uczestników w finale.
Nawet gdyby ktoś miał w sumie 145pkt i by nie wszedł do finału, co ja poradzę, że odpadł w 3 etapie?
Toż to nie moja wina, bo głosują wszyscy jurorzy, a nie tylko ja sam, tak? ;]
Zakończyłem swoje rozmyślania, następnym razem sie odezwę dopiero jak będą nagrania finałowe, bo mi się zwyczajnie nie chce wkur.wiać ;]
Ty sie nie w***iaj stary bo nie ma o co....dales 10 Piotrkowi np...a pod jego piosenka w komentarzasz dales 5...a pod miom 6...teraz widzisz ze ten jeden punkt byl by decydujacy...jak ja bym wiedzial ze mozna fragment tylko zaspiewac to bym jebna refren Bily Jean Michela i bylo by lepiej...
mortygirl kobieta, 43
MARS

25 października 2010 o 12:53
Zgłoś do moderacji
Bombel to że piosenka Piotrka nie była cała mogło być spowodowane jego problemem z netem w chwili nagrywania czy coś. Wcale to nie oznacza, iż on sobie poszedł na łatwiznę i nagrał tylko kawałek...
Sorry, ale muszę Ci to napisać. Po Twoich wypowiedziach wyczuwa się straszny żal/niedosyt, iż to właśnie Ty nie jesteś w finale. Zrozum ktoś musiał odpaść! tak jak w finale też wygra tylko jedna osoba. Takie są zasady tej gry. To nie jest festiwal w Opolu, to zabawa

Zresztą czy znany festiwal czy konkurs tu trzeba umieć znieść krytykę/porażkę etc. Dobra to było moje pięć groszy i prosze mi nie pisać, iż się wypowiadam tu gdzie nie powinnam, bo mnie sprawa nie dotyczy czu cuś. To jest forum i każdy ma prawo napisać ''co go boli''

Next time Bombel podejdź na luzie do konkursu, bo nie zawsze będziesz number one, takie jest już życie. Jednemu się będzie nasz śpiew podobał, innemu już nie. EOT
Ruda Śląska

25 października 2010 o 12:58
Zgłoś do moderacji
bombel6663 pisze:
...jak ja bym wiedzial ze mozna fragment tylko zaspiewac to bym jebna refren Bily Jean Michela i bylo by lepiej...
albo pół refrenu :>