Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
paulins, ja tu znam uzytkownika, ktory ma w zasadzie wszystkie nagrania wielokrotnie pociete, poklejone, pomontowane (zajmuje sie radiowka wiec to slysze) ale zawziecie utrzymuje, ze to live xD tlum szaleje itd itp, a potem wpada nagranie z kamerka, oczywiscie playback bo jakzeby inaczej xD, ludzie dalej szaleja.. potem pojawia sie nagranie z kamerka, odziwo bez udziwnien i jest tak kolosalna roznica ze po prostu nie da sie nie zauwazyc! a ludzie i tak tego nie widza xD
dlatego takie tematy jak ten mnie po prostu smiesza😜
gabine natomiast doskonale rozumiem bo mnie tez sie nie raz podklad zacial😉
Czasem tak chamsko widac na koncertach np gdy czasem cos za wolno zaspiewa czy za szybko albo po prostu zdarzy sie mala omylka xd
Poza tym Ty nie musisz sobie nic dogrywac bo i tak jestes genialna. nawet pelen playback bym Ci wybaczyla!😃
Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P
paulins pisze:
O to nieźle... A mogłabyś podać nazwę tego użytkownika czy nie bardzo?😆
Mnie też się nie raz zaciął, ale sobie po prostu odświeżam i od nowa😉
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Grudzień to moment, by rozgrzać głos i poczuć magię Świąt. Nasz katalog wzbogacił się o nowe świąteczne perełki – klasyk Andy’ego Williamsa, wzruszającą kolędę „Nie było miejsca dla Ciebie”, tradycyjne „Gore gwiazda Jezusowi” w wersji Arki Noego oraz ciepłą piosenkę „Tata zapamiętaj mamy święta” od Pięknych i Młodych Dawida Narożnego. Zaśpiewaj i poczuj bożonarodzeniową atmosferę.
Zobacz więcej