23 sierpnia 2009 o 22:09
Zgłoś do moderacji
żeby wyróżnione nagrania były wyróżnione jakimś drobnym upominkiem .. ( np.Kubek z napisem ising)
Tak jak zostało nagranie 'Chodź Przytul Przebacz' z rep. Andrzeja Piasecznego wyróżnione w wykonaniu użytkownika ising Pk1221. I żeby do tego użytkownika wysłać jakiś drobny upominek..
Co wy na to
😉?
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
23 sierpnia 2009 o 22:27
Zgłoś do moderacji
Za wysłanie kubka to poczta sobie dużo liczy.
Ale jakieś smycze (akurat by się przydała, bo mój pies nie ma) mogliby porozdawać. W końcu jak jestem na spacerze z psem to taka smycz jest nie lada reklamą dla serwisu :>
24 sierpnia 2009 o 10:39
Zgłoś do moderacji
Ehe... domyślam sie ale kubek to tylko przykład
😃
Smycze dla psów jako upominek nie no wspaniały pomysł xDD haha. A może smycze na klucze z napisem ising..?
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
24 sierpnia 2009 o 10:44
Zgłoś do moderacji
niebieskooki - przecież o taką smycz mi właśnie chodziło, dodałem psa, żeby zrobić magię słów
😃
blondi kobieta
Lublin
Nagrań: 691, Postów: 228
24 sierpnia 2009 o 11:09
Zgłoś do moderacji
...sory ż sie wtrącam,a ja mam inną propozycję żeby: wyróżnione nagranie można było sobie ściągnąć do siebie dla na pamiątkę! jak myslicie?
.
24 sierpnia 2009 o 11:36
Zgłoś do moderacji
Aaa.xDD SOrry bocian
😃 😊 ;} haha xDD
Hmm .. blondi blondi .. Ale tylko wyróżnione?. najlepiej by było jak by ising udostępniło możliwość żeby zapisać swoje nagrania u sb na komputerze potem na płyte nagrań i komuś wręczyć np.
😃
24 sierpnia 2009 o 11:43
Zgłoś do moderacji
Tak ale wtedy to będzie nielegalne
😃 Musicie zrozumieć motto i ideę tego portalu: "... u nas śpiewacie legalnie..."
🙂
blondi kobieta
Lublin
24 sierpnia 2009 o 11:43
Zgłoś do moderacji
...myślę że o tym na razie możemy pomarzyć.
.
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
24 sierpnia 2009 o 11:44
Zgłoś do moderacji
No właśnie
😃
Ja już prawie podwójną płytę nagrałem
😃
wysy665 mężczyzna
Jelenia Góra
Nagrań: 114, Postów: 226
24 sierpnia 2009 o 11:44
Zgłoś do moderacji
JA mam trochę inną propozycję, coś na wzór odznak, medali, żeby wyróżniać nie fizyczną osobę tylko jej profil. Ktoś kto odwiedzi takie delikwenta będzie widział, że coś osiągnął na portalu i że warto się starać
😉
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
blondi kobieta
Lublin
24 sierpnia 2009 o 11:52
Zgłoś do moderacji
O.! albo i tu kolejny dobry pomysł wysego . (twój nick sie odmienia?!) . Np. żeby były takie 'medale' na profilu z napisem 'Nagranie 'Cicho' Zostało wyróżnione przez ising.pl' coś w tym stylu.
blondi kobieta
Lublin
24 sierpnia 2009 o 11:52
Zgłoś do moderacji
...to jest jakiś pomysł WYSY!tyle że ja wolałabym mięć te swoje nagrania na plytce,bo pomyśl,taki przeciętny człowiek nie ma co marzyć o karierze,nawet występowanie w jakichś chórkach jest mało osiągalne,a tak mając swoją płytkę w garści ma jakąś małą namiastkę "kariery"marzenia
.
wysy665 mężczyzna
Jelenia Góra
Nagrań: 114, Postów: 226
24 sierpnia 2009 o 13:35
Zgłoś do moderacji
Blodi: Jaki problem zgrać sobie kawałki na płytkę na własne potrzeby? Robisz okładkę i inne bajery i masz masę frajdy. W najgorszym przypadku możesz dokonać tego zwyczajnym programem do zgrywania dźwięków.
Niebieskooki: wszelkie formy dopuszczalne, nie jestem przewrażliwiony na punkcie tych kilku znaków, w ogóle nie jestem przewrażliwiony na punkcie nicków i imion. Pozdrawiam .
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
24 sierpnia 2009 o 13:45
Zgłoś do moderacji
Ehe.