Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Marcelaa
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
jadwiga pisze:
A może to była taktyka na rozkojazenie Butterbean'a? Jak to smiesznie ktoś opisał po filmikiem YouTube - podczas hymnu Butterbean pomyslał : "Pier ... ole Pudziana po wszystkim zabije tego małego". Moim zdaniem trema nie miała tu miejsca. Człowiek śpiewający tak jak Mateusz pod katem ilości lat spędzonych na scenie jak i samej techniki, barwy, zdolności, zapału - nie stremowałby się aż tak... Nie takie rzeczy spiewał i nie dla takiej publiczności.... To byl raczej brak przygotowania - po pierwsze. Po drugie - jak sie zaczyna tak udziwniać spiewając temat ktorego się dobrze ne zna to się i melodię zgubi i tekst zapomni... Po trzecie - niewykluczam alkoholu... 😉Po czwarte - trzeba zawsze wiedziec co, gdzie i dlaczego sie spiewa. Ten sam błąd popełniła Górniak - Mazurek to mazurek - ma okreslony rytm, podział, charakter itp. Nie da się go zaśpiewać ad libitum - jak to wyszło u Górniak. Dokladając do tego ozdobniki i pokazując na siłę skale głosu. Spełniony i znajacy swoja wartość artysta takich rzeczy nie robi. Hymn na tego typu imprezach jest spiewany po to by ludzie zgromadzeni na trybunach mieli komu wtrować. A jak wiemy co 100 Polak jest w stanie powtórzyć krzywej melodii znanej sobie piosenki tym przypadku hymnu. Nie ma tu miejsca na solowy popis, nadinterpretacje melodyczna czy słowną.
robertas19 pisze:
Ale wstyd, ja cię nie mogę, żeby tekst zapomnieć, to teraz Edzi dadzą spokój 😃A widzieliście, co o Nas pisze na youtube zachód po wykonaniu hymnu USA przez tego zdolniachę??? 😃http://www.youtube.com/watch?v=X9yeUW-QPTY&feature=related Polski hymn w formie kołysanki 😃
anilorak2 pisze:
Myślę, że najlepiej do śpiewania hymnów nadają się dzieci(oczywiście potrafiące śpiewać) których umysły nie są jeszcze zepsute chęcią "ulepszania" czegoś co jest piękne w swej prostocie.......
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 14:54.