Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Marcelaa
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
jadwiga pisze:
A może to była taktyka na rozkojazenie Butterbean'a? Jak to smiesznie ktoś opisał po filmikiem YouTube - podczas hymnu Butterbean pomyslał : "Pier ... ole Pudziana po wszystkim zabije tego małego". Moim zdaniem trema nie miała tu miejsca. Człowiek śpiewający tak jak Mateusz pod katem ilości lat spędzonych na scenie jak i samej techniki, barwy, zdolności, zapału - nie stremowałby się aż tak... Nie takie rzeczy spiewał i nie dla takiej publiczności.... To byl raczej brak przygotowania - po pierwsze. Po drugie - jak sie zaczyna tak udziwniać spiewając temat ktorego się dobrze ne zna to się i melodię zgubi i tekst zapomni... Po trzecie - niewykluczam alkoholu...Po czwarte - trzeba zawsze wiedziec co, gdzie i dlaczego sie spiewa. Ten sam błąd popełniła Górniak - Mazurek to mazurek - ma okreslony rytm, podział, charakter itp. Nie da się go zaśpiewać ad libitum - jak to wyszło u Górniak. Dokladając do tego ozdobniki i pokazując na siłę skale głosu. Spełniony i znajacy swoja wartość artysta takich rzeczy nie robi. Hymn na tego typu imprezach jest spiewany po to by ludzie zgromadzeni na trybunach mieli komu wtrować. A jak wiemy co 100 Polak jest w stanie powtórzyć krzywej melodii znanej sobie piosenki tym przypadku hymnu. Nie ma tu miejsca na solowy popis, nadinterpretacje melodyczna czy słowną.
robertas19 pisze:
Ale wstyd, ja cię nie mogę, żeby tekst zapomnieć, to teraz Edzi dadzą spokójA widzieliście, co o Nas pisze na youtube zachód po wykonaniu hymnu USA przez tego zdolniachę???
http://www.youtube.com/watch?v=X9yeUW-QPTY&feature=related Polski hymn w formie kołysanki
anilorak2 pisze:
Myślę, że najlepiej do śpiewania hymnów nadają się dzieci(oczywiście potrafiące śpiewać) których umysły nie są jeszcze zepsute chęcią "ulepszania" czegoś co jest piękne w swej prostocie.......
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 14:54.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej